Wysłany: 2009-12-20, 22:51
Nie jestem jakis expertem wiec nie bierz do siebie mojego komentarza, ale :
Nudna kolorystyka ale to layout firmy co w tym przypadku jest do wybaczenia. Gradient pod menu troche zamocny, zabardzo podkresla te wciecia.
Top nudny, glownie logo. Zaznacz jakos ze dany uzytkownik (gosc) jest akurat w w "home" (ladna czcionka w menu) ale troche zmarales te odstepy miedzy kategoriami (sa nie rowne) ale to chyba jedyne miejsce gdzie ten grid Ci pada (nauczylem sie nowego slowa, wiec nie dziwcie sie ze go bede uzywal ) Typografia w sumie nie taka zla ale calosc nuuudna i troche pusta =/
Zacznij kabinowac z tymi ramkami, kolorami... zacznij robic cos oryginalnego a nie kolejne nudne strony firm. Bo zadaleko nie zajdziesz (nie zebym sie znal xd)
Rotator bardzo ladny (dzieki za pomysl xd)
hm, podsumowujac ten chlam wyzej.
Strona glowna firmy powinna byc schludna, czytelna co Ci sie udalo ale sadze ze moglo wyjsc o wiele lepiej.
Troche razi mnie to, ze takie ostre przejscie z jasnego w ciemne:P Za duza stopa jak juz bylo powiedziane. Ubogi top moim zdaniem. No i tyle. Przecietny lay
Jezu ludzie popadacie w skrajnosci. Ubogi top, duza stopka.. sory ale zAL!
A czemu taka stopka nie moze byc, to tylko tlo a nie wielkosc stopki, a co macie odpowiednie wymiary na to czy cos?? TOP co mam na walic brushy itp. to strona firmowa a nie jakies folio gwiazdy rocka
Sory za to oburzenie, ale to mnie denerwuje, nie mozna zrobic Bog wie czego dla kazdego.. zrozumcie to
To mnie denerwuje i dlatego napisalem, bo takie komentarze to mowia co Wam sie podoba a nie co jest dobre
Wysłany: 2009-12-31, 14:24
Mariusz10 napisał/a:
Jezu ludzie popadacie w skrajnosci. Ubogi top, duza stopka.. sory ale zAL!
A czemu taka stopka nie moze byc, to tylko tlo a nie wielkosc stopki, a co macie odpowiednie wymiary na to czy cos?? TOP co mam na walic brushy itp. to strona firmowa a nie jakies folio gwiazdy rocka
Sory za to oburzenie, ale to mnie denerwuje, nie mozna zrobic Bog wie czego dla kazdego.. zrozumcie to
To mnie denerwuje i dlatego napisalem, bo takie komentarze to mowia co Wam sie podoba a nie co jest dobre
Troche krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
No bo po co dales taka duza stopke jak tam nic nie mozesz dac.. To wyglada jakbys nie mial co dac na stronie i po prostu powiekszyles stopke ;P
Wysłany: 2010-01-01, 21:53
Panie Mariuszu prosze sie tutaj nie burzyc. Kontekst slowny sam wskazuje, ze z oburzenia pragniesz wytlumaczyc, ze pare osob nie ma racji. Przykladowe slowa tj. 'Jezu', 'zAL!' czy nawet te piekne pytanie odnosnie topu w ktorym sam wykazujesz dezaprobate oraz - biorac pod uwage slowa przez ciebie uzyte - krzyk, jednoglosnie pokazuja twoje dosc glupie zachowanie na krytyke. Bo przeciez jezeli chcesz byc dobry, to chociaz sprobuj przyjac takie opinie z elokwencja i honorem - jak przystalo na faceta.
A wracajac do tematu. Pozwole sobie przypomniec, ze nie znam panujacej mody na layouty. Ten mi sie tak szczerze podoba. Troszku za szeroka, cos bym z czcionka w menu zrobil. Usun napis 'Witamy na stronie htc!'. Odnosnie topka moge wtracic, ze jest zbyt szeroki. Mysle, ze dobrym pomyslem byloby uciecie go o pare pixeli, jednoczesnie obnizajac wszystkie elementy na nim. Dodatkowo nie moge zrozumiec przydatnosci ikon do twittera, youtube oraz facebooka, lecz jezeli sa potrzebne, to postaraj sie umiescic je w innym miejscu, lub zrezygnuj z nich na rzecz napisow.
Jak widzisz, potrzebujesz tylko paru malych, kosmetycznych wrecz zmian. Do dziela
Jezu ludzie szerokosc dlatego taka bo chcialem zeby na moim monitorze mialem go na calej przelgadarce... a i w moich wypowiedziach nie ma "krzyku", a jedynie zazenowanie tym co piszecie, krytyke potrafie przyjac, ale sensowna
Nie przyjmuje krytyki takiej ze tobie podoba sie to a innemu cos innego.. bo to nie krytyka a gust.!
No z toba to ja sobie gadam przy digu, ale sypne kilka info. Przed ostatni jest estetyczny, nie za duzo nie za malo... napewno poprawny technicznie co sie ceni.
Ostatni nie dziala.
a 3 od konca - top wydaje sie inspirowany Hinokiem z projektu eee nie pamietam, cos z nauka angielskiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum