Lay kolorem przypomina mi tematyke disco polo
Te gradienty w naglowkach to takie standardowe, nic ciekawego
Nie dawaj cienia w Menu!!!!!!!!! Wygralda to brzydko - szczegolnie TU
Grid sie sypie i to w niektorych miejscach bardzo
Typografia pada, szczegolnie w tych mniejszych przyciskach, ten czcionki w kontencie nie widac w ogole! Do tego powinienes dac ja na NONE
Wszysto takie scisniete
Stopka do wymiany
I te kolory, nie chcialbys siedziec na tym dluzej bo oczy bola
no wiec tak, wydaje sie ze zaczynasz - nie wiem czy w temacie radiowym, czy ogolnie w lajach. W kazdym razie mi na poczatku szlo gorzej (nie twierdze ze teraz idzie lepiej )
Zaczynamy od tego ze jest masa poradnikow dotyczacych dobierania kolorow, rozmiarow i wszystkiego innego. Jezeli nie chce Ci sie szukac to troche Ci przyblize.
Zaczynamy pd rozmiarow, najlepiej szerokosc 960px. Nie za duzo nie za malo, zostaje nam 64 px po 32px marginesu (na rozdzialce 1024px).
Kolory - szukaj kolorow ktore graja ze soba, najlepiej 2 podstawowe + jeden dodatkowy dopelniajacy nasza kompozycje.
Niebieski(ciemny) gra z zoltym(taki sredni), do tego mozna dorzucic listki - zielone, ktore wiadomo ze beda wspolgraly. Nie mieszaj kolorow, bardzo latwo mozna np. w przyrodzie znalezc zaleznosci kolorkow od siebie, np. idac do szkoly czy cos, szukaj co wpada ci w oko, a pozniej zastanawiaj sie jak np. kolory/lub inne walowy/ tego uzyc w projekcie.
---
Nastepna rada, nie oznaczaj projektow znakami wodnymi. (na poczatek niby milo jest sie zabezpieczyc) ale pozniej, idac z projektem w swiat zostaniesz wysmiany - chyba ze praca bez umowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum