ladny, uklad tez dobry, logo tez fajne. Jedyne do czego mam zastrzezenia to ta mapka, tam gdzie chciales wyciac wyszla pixeloza. Reszta fajnie, widac poprawe.
te dwa odcienie niebieskiego troche sie gryza moim zdaniem. w menu gradient troszke skopany. tak to ladnie. naglowki do newsow by sie jeszcze tyklo przydaly.
elo
Logo:
Logo ssje nie podoba mi sie to ze na dole jest bardziej bale mysle ze cale w jednym kolorze by bylo lepsze.
Top&menu:
Typografia bardzo slaba w tym topie nie podoba mi sie ten napis w tym foncie, bo logo jest takie zawijaka a tu takie prote to. Menu nawet fajne tylko wydaje mi sie ze powines dac na foncie masz taka opcije Bond tu by pasowalo by sie odznaczalo od innych. tylko te kreski marne sa mogles te warstwy dac na 20%on i ta gruba kreska co idzie mogles dac ja od prawego do tego gdzie teraz masz i by bylo fajnie.
Szukasz Pomocy:
typo s£abe nie zakodujesz tego chyba ze we flashu, bo przy kodowaniu jedyne co bedziesz mogl z tym zrobic to obrazek z tych napisow, jak piszesz taki text: nasi doradcy.... itp to dawaj przy takich textach regular albo bond i none kolo wielkosci fontu
Panel Logowania:
mogles to jakos bardziej odzielic a nie ze sie wszystko zlewa...
button WYSLIJ ssiiiijjje nie podoba mi sie
rejestracja powina byc na inny kolor ze by przyciaga uwage uzytkownikow:) i te kropki po co ?
Newsletter:
tak samo jak w szukasz pomocy i panel logowania
Newsy chyba:
ladne typo ladnie sie czyta , tylko moze jakis button na wiecej? i po co znowu te kropki...;d
To pod tym:
tez daje rade, btw bez kropke lepiej;d
Stopka:
brrraaaak
nie czepiac sie bannerow w PARTNERZY b oto tylko przykladowe ze tam na to miejsce czekam na szczegolowe opinie co ok co nie a nie tylko layout swietny 10/10 ;d
Czcionka w menu za duza, tak mi sie wydaje. ta teksturka w topie to chyba zly pomysl. ta linia nad PARTNERZY to poprawy, bo po prawej str. ma jakis "uszczerbek na zdrowiu"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum