Poprzedni temat «» Następny temat
Layout by Xeros
Autor Wiadomość
Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-04-05, 19:53   

zzaaaaa duuuuuzo zieeeeelloooooneeeego xD a tak serio to za duzo zielonego i takie plaskie sie wydaje....zapraszam do mnie:)

Mariusz10 
User

Wysłany: 2009-04-05, 20:01   

No ta nowa praca gorsza od pozostalych.
Pochwale Cie za logo, bo robiles sam, a nie kopiowales czy cos jeszcze innego, ale jest troche postrzempione i wyglada sr dobrze
Troche pustawo i troche za duzo tej zileni, jak siedzialbym chwile to oczy bola :P
I rowniez troche pustoawo, panel "koszyka" taki nijaki, ale to tak jak Ja, tez sie ucze :P

mdz-arts 
User
web designer

Wysłany: 2009-04-10, 15:17   

..ostatni projekt radze usunac w przypadku gdy boisz sie dosc ostrej krytyki ;)

photoxeros 
User

Wysłany: 2009-04-21, 20:32   

laye z webdes 16 i 17

Mariusz10 
User

Wysłany: 2009-04-21, 20:57   

na ten sklep to chyba pomyslu nie miales? heh slabo dosc i te ikonki menu za duze! typografia tez slaba (tak jak u mnie) :P

zapraszam do mnie!

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Szmal: 1000g4u
Wysłany: 2009-04-21, 22:22   

zielone odstepy miedzy kategoriami w menu? cos nie teges chyba :) ) mogles dac bez tych krech, powinno lepiej wygladac, albo cos innego wykminic, ale ten zielony w ogole tam nie pasuje :/ jak juz mariusz powiedzial ikonki za duze. czcionka w menu powinna byc rowniez na none, imo jak sa male i standardowe to lepiej wygladaja na none niz na sharp. w reklamie produktu powinno byc na odwrot; cena, ilosc opis powinny byc na bold a reszta na normal bo tak troche dziwnie wyglada. rozmiary troche male i stopka bidna. ale kolory (oprocz tego zielonego w menu) ladnie dobrane :)

photoxeros 
User

Wysłany: 2009-04-22, 06:06   

nad typografia pracuje ;) a co do menu to tam jest szary! :D

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Szmal: 1000g4u
Wysłany: 2009-04-22, 11:37   

i tak nie pasuje.

mdz-arts 
User
web designer

Wysłany: 2009-04-23, 00:16   

..ciesze sie, ze powstal dzial na forum o 'projektowaniu stron' z punktu widzenia developera, moze z niego wieksza czesc uzytkownikow wyniesie jak poprawnie tworzyc layouty, np. sklepu - jak powyzej widac, projektowanie graficzne zakonczylo sie na: zrobieniu menu, wyszukiwarki, listy kategorii.. co mozna bylo dodac? koszyk, liste bestsellerow, liste promocji, wyroznione produkty, dane kontaktowe, zmienic forme menu i kategorii i umiesic je w stopce (latwa nawigacja po stronie), dodac tzw. breadcrumbs (poziomy pasek wskazujacy miejsce gdzie jestesmy), dodac blok z aktualnosciami serwisu itp. itd.

..jak widzisz Twoja praca zostala zakonczona na etapie 5%..

photoxeros 
User

Wysłany: 2009-07-14, 09:13   

nowa bo bardzo sporej przerwie.

Logo nie jest mojego autorstwa a pomysl na topke zaczerpnalem od Mariusza10 ;) wszystko procz loga wykonane przeze mnie ;p prosze o ocene.

Mariusz10 
User

Wysłany: 2009-07-14, 09:53   

ladne te cieniowania w topie, w menu ten bialy pasek trzeba bylo dac na wieksza przezroczystosc ;)
Slowa "dzis, wczoraj, polecamy itd." za duze ;)
Czcionka za duza i w naglowku i w kontekscie ;) :)
Te dwie tabelki po prawej stronie slabe ;)

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2009-07-14, 11:00   

Kolorki troszke leza, zdecydowanie za niebiesko, przydalby sie jakis akcent innego koloru, poza tym menu jest nieczytelne, "dzis, wczoraj itp" zdecydowanie za duze przyciski, pole reklamy tez za duze i napis reklama tez.
Za duza czcionka w contencie, zmien moze na tahome/verdane, no i chyba dales antyaliasing na date i autora newsa.
Mimo ww jest calkiem niezle, ladnie wyglada.

S3BA
User

Wysłany: 2009-07-16, 17:14   

ten ostatni calkiem, calkiem;)

ryan 
User

Wysłany: 2009-07-16, 20:08   

ladny top i menu :]
badziewne buttony 'na forum' i pasek przewijania
stopka ladna

zakladki dzis, wczoraj niedopracowane

photoxeros 
User

Wysłany: 2010-07-03, 10:23   

po ogromnej przerwie, zostalem zmuszony do stworzenia czegos nowego ;) a mianowicie layout na TI ( Technologie Informacyjna ) < najgorszy przedmiot w technikum/liceum na kierunku informatycznym ;p

zakodowany lay mozna zobaczyc na: www.byxeros.cba.pl lub www.byxeros.yoyo.pl

jest w nim masa bledow, beznadziejnych i tanich "efektow specjalnych" oraz bledy przy cieciu. Mimo wszystko nie mi go bylo oceniac i robilem go pod katem dostania jak najlepszej oceny wiec wiele rzeczy zrobilem na sile.

Tak wiec ocencie efekt koncowy, prosze o podanie plusow i minusow a nie ocen 1/10 etc.

Odpowiedz do tematu