Tak jak napisalem juz w glosowaniu, z miniaturki wygladal bdb, a po rozciagnieciu troche gorzej
Jest pare niedociagniec takich jak:
pasek "teraz calkiem za darmo" nie potrzebny i slabo wykonany
menu nie pasujace w ogole do tego stylu (widze "wolny" pokazal raz i juz wszyscy stosuja) xd
przycisk "szukaj" za duzy
To tak na poczatek:
Jak napisal wolny cienie, nie stosuj tego
Top w ogole mi sie nie podoba taki nijaki, slabo poprostu
Tlo podzialone na dwa kolory to tak srednio powinny byc takie prawie same jak ten 1 jest jasny to ten drugi powinien byc tylko troszke ciemniejszy, a tu wyglada tak sobie
Stopka ta "reklama, reklama..." jest straszne mozna bylo dac tam lorem ipsum jakos
Zacznijmy od gory w dol... logo okropne, siedziales nad nim chyba z 2 min.
Ikonki (ten domek itp) nie pasuje... te dwa zdjecia (szczoteczka do zebow z lodem i to drugie).. nie rozumiem nawet przeslania, moze dlatego moim zdaniem totalnie nie pasuje.
Ramka pod stockiem tej dentystki tez okropna.. mogles dac po prostu biala na niewielkim opacity.
Menu.. Home, Oferta, O nas itp.. okropne, ten ksztalt itp.. chyba najbardziej oszpecajacy fragment layoutu.. Ta czcionka, wielkie kolko, i ten miekki brush.. fee
Ramka Aktualnosci, po co tam jest strzykawka?
Dentysta nie za bardzo sie z tym kojarzy.. tylko straszy ludzi
Stock z jablkami zle dopasowany, mogles od dolu na nim walnac szary gradient.
Kontakt... w sumie tutaj zrobiles tylko jeden blad ... miejsce na wpisanie
"twoj e mail" za wysokie (tam jest l ?.. tez nie wiem po co) ale dalej xd
reklama l reklama l reklama l reklama ... mogles chociaz skopiowac z jakiejs strony reklame i tam wkleic ... bo taki (spam) czyli kopiuj, wklej.. odstrasza
Tlo.. eh dobra juz mi sie nie chce pisac....
ogolem jest
Przepraszam za wytkniecie najmniejszej pierdoly ale klient by tez nie oszczedzal
krytyce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum