Jedna z moich pierwszych prac po niewielkim treningu i rocznej przerwie. Prosze o konstruktywna krytyke.
Arcydzielo to nie jest, tylko praca pozbierana z kilku tutoriali i czesc pomyslow podpatrzona u innych grafikow, ale nie jest to zaden Outcome!
Rok nie dotykalem Photoshopa, ze wzgledow czasowych :-(. Teraz mi sie troszke przeluznilo, to postanowilem odswiezyc swoja znajomosc z nim i odnowic wizytowke mojej firmy.
To z "Hacker'a", ale to haselko przyswieca mi odkad skladam komputry :-). Firma zajmuje sie sprzedaza i serwisem komputerow i ma siec radiowa. Jeszcze myslalem nad "Internet przez duze Jii", ale ten slogan jest mi blizszy :-).
Nie podoba Ci sie? Ja lubie ten efekt. Proponowalabys podniesc ta kartke z logo, czy raczej dolozyc tam jakas belke, zeby opuscic nizej pole na tekst?
Poprostu obnizasz tylko ta ramke, a na gorze niech ciut miejsca wolnego zostanie... no albo faktycznie zrobic belke, z reszta nie, baleka by brzydko wygladala... puste zostawic... tylko na dole tez....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum