Poprzedni temat «» Następny temat
Layout do oceny
Autor Wiadomość
Scull 
User

Wysłany: 2007-01-28, 19:09   Layout do oceny

Jedna z moich pierwszych prac po niewielkim treningu i rocznej przerwie. Prosze o konstruktywna krytyke.
Arcydzielo to nie jest, tylko praca pozbierana z kilku tutoriali i czesc pomyslow podpatrzona u innych grafikow, ale nie jest to zaden Outcome!

Edit:

Koncowa wersja mojej pracy.

elportero
User

Wysłany: 2007-01-28, 19:13   

fakt arcydzielo to nie jest dobrze to ujoles ale po takiej przerwie nie ma sie co dziwic ze praca moze nie wyjsc jest to bardzo prosty lay

Scull 
User

Wysłany: 2007-01-28, 19:35   

Prosty, ale wydaje mi sie, ze nie prostacki :-). Nie bedzie odciagal uwagi od tresci strony.

Zrobilem jeszcze jeden bajerek, moze sie przyjmie. Jak uwazasz:

http://www.mFoto.pl/uploads/1155/v3_bb0cf.jpg

Rok nie dotykalem Photoshopa, ze wzgledow czasowych :-(. Teraz mi sie troszke przeluznilo, to postanowilem odswiezyc swoja znajomosc z nim i odnowic wizytowke mojej firmy.

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-01-28, 19:40   

Nie ma jutra bez komputra! Gites :D

A co do laya, prosty ale ladny, nie podoba mi sie, ze pole z tekstem wchodzi pod logo...

Scull 
User

Wysłany: 2007-01-28, 19:45   

To z "Hacker'a", ale to haselko przyswieca mi odkad skladam komputry :-). Firma zajmuje sie sprzedaza i serwisem komputerow i ma siec radiowa. Jeszcze myslalem nad "Internet przez duze Jii", ale ten slogan jest mi blizszy :-).

Nie podoba Ci sie? Ja lubie ten efekt. Proponowalabys podniesc ta kartke z logo, czy raczej dolozyc tam jakas belke, zeby opuscic nizej pole na tekst?

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-01-29, 15:34   

Opuscic nizej pole na text ;] Mysle, ze lepie by wygladalo... Do trugiej wersji tego laya ;]

Scull 
User

Wysłany: 2007-01-29, 15:50   

Dobra, opuscic mozna, ale co w miejsce, tam gdzie bylo pole na tekst, a teraz go nie ma?

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-01-29, 15:53   

Poprostu obnizasz tylko ta ramke, a na gorze niech ciut miejsca wolnego zostanie... no albo faktycznie zrobic belke, z reszta nie, baleka by brzydko wygladala... puste zostawic... tylko na dole tez....

Scull 
User

Wysłany: 2007-01-30, 18:18   

Jakos mi sie nie widzi opuszczanie tego pola. Zostaje jak jest. To moja wizja :P .

A belka rzeczywiscie malo efektownie wygladala!

Teraz biore sie za oskryptowanie. Troszke mi to zajmie. Jak skoncze, to sie pochwale :-).

Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-03-04, 03:16 ]
http://fala.net.pl/ <--a tak wyszla po pocieciu jeszcze przed oskryptowaniem.

Odpowiedz do tematu