Hmm, pierwszy wydaje mi sie ladny, kolorki fajnie dobrane, swietna czcionka, a drugi tez nie jest zly, kolorki tez mi sie podobaja, tylko dlaczego jest w innym rozmiarze? Myslalem, ze laye maja byc taki jak te pierwszy? A moze to po prostu moja niewiedza ^^
Wysłany: 2008-08-21, 09:22
W pierwszym Layout w top-e wydaje mi sie ze postacie sa rozciagniete.
Druga juz jest ladniejsza i lepsze wykonanie. Tylko ta ikonka w top-e ma dziwny obrys.
ok, stopke poprawie, a co do none - to wiem ze sie ustawia czcionke... ale tutaj wiekszosc bedzie w .jpg... wiec nie ma sensu na none...
[ Dodano: 2009-04-16, 19:48 ]
& now http://img141.imageshack....12/qqwecopy.jpg ?
moze sprawiac wrazenie pustego, bo dojdzie jeszcze masa zdjec.. tak jak jest tam polecamy itp.
Stopka dalej za duza wg mnie, Logo ladniej umieszczone i podoba mi sie, czcionka na none ladnie wyglada i ogolnie jest OK, ale saa ale te teksturki na polach fioletowych daj mniej widoczne np na przezroczystosc wieksza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum