..po co umieszczac nieskonczone prace? co tu oceniac? a co do pierwszej.. czemu wszyscy sie uaprli zeby miec w portfolio motyw z telefonem?
nieskonczona prace umiescilem tylko po to, zeby zapytac sie czy w ogole sie nadaje....
a w portfolio nie widzialem jeszcze jakos motywu z telefonem nie sciagalem z innego portfolio
i prosilem mniej wiecej zeby powiedziec czy dobrze czy sie nie nadaje
ale dzieki
..nie ocenia bo nie ma co oceniac.. troche zepsute pomysly..
layout z alkoholami.. do poprawy praktycznie wszystko.. menu.. boczna nawigacja.. cienie.. nawet tresc (czcionka nie 'sharp' tylko 'none' ! ).. pusty top.. sporo tego.. i z drugim layoutem jest podobnie..
mdz-arts:
..nie ocenia bo nie ma co oceniac.. troche zepsute pomysly..
mozesz sie okreslic w jakim sensie zepsute
a i jezeli mozesz to powiedz mi jeszcze co jest do poprawy w layouie z alkoholami, jak dla mnie to tylko nawigacja i ewentualnie panel logowania... ale cala stronka ? ?
..ok.. tylko przyjmij krytyke z odwaga bo ktos juz na mnie najechal ze go negatywnie ocenilem
..fulltrick.. top - co laczy ze soba hantle.. gazeta.. i drinki? duza roznorodnosc tematow.. rozumiem nazwe ale bez przesady.. w topie powinienes ujac cos fajnego.. obrazek.. do tego jakis brush.. itp. pomyslow jest wiele.. ponizej przechodzimy do menu.. bialy kolor czcionki za bardzo sie wtapia w niebieski calego menu.. nie widac dobrze tych napisow.. uwazam ze ten niebieski powinien byc troche ciemniejszy.. i strasznie brzydka czcionka jak na menu.. dodatkowo zmniejsz je troche.. jeszcze ponizej mam 'cos' zrobione bez pomyslu.. ten brush w tle to chyba nie najlepszy pomysl.. daj gradienta.. jakies rozjasnienia.. przyciemnienia.. pomyslow jest wiele i ponizej mamy nawigacje i tresc glowna.. nawigacja.. zwykle jak robimy layout uzupelnimy wszystko.. tu tego brakuje.. tresc glowna - tekst powinien byc ustawiony na 'none' a nie na 'sharp'.. dalej stopka - ktorej nie ma i nie musisz pisac wielkimi literami 'COPYRIGHT BY PEPE'
..alkohole.. jest tak jak wspomnialem wczesniej.. zmien czcionke w menu.. zmniejsz menu.. popraw top.. popraw cieniowanie w glownej tresci.. ustaw tam czcionke na 'none'.. w nawigacji wyroznij jeszcze naglowki 'rodzaje alkoholi', 'reklama' itd.. i ogolnie czy nie da sie tego troche mniejszego robic? takie to wszystko duze sie wydaje.. istnieje duzy brak proporcji..
tutaj sa alkohole, wydaje mi sie ze poprawione
a do poprzedniego laya odniose sie pozniej
oczywsicie, krytyke przyjmuje z odwaga xD
tutaj poprawiony lay
http://img510.imageshack....koholeplbu6.jpg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum