Wysłany: 2012-03-07, 19:04 Wybór tematu pracy dyplomowej.
Cześć, jestem Łukasz i to tyle tytułem wstępu. Zwracam się do użytkowników tego forum z prośbą o wybór tematu na pracę inżynierską. W mojej pracy chciałbym zając się grafiką, najchętniej 3d a już w ogóle super gdybym mógł zrobić animacje. Mój problem wynika stąd, że jeszcze nic nie umiem. Liznąłem tylko trochę after effects'a. Gdy wspominam promotorowi, że chciałbym zrobić coś z grafiki to mówi, że w pracy inżynierskiej musi się znaleźć rozwiązanie jakiegoś problemu technicznego, nie wystarczy że zaprezentuje umiejętność posługiwania się jakimś narzędziem. Jestem przekonany, że podczas tworzenia grafiki pojawia się masa zagadnień technicznych, ale ja ich nie znam :p Dlatego proszę Was pomóżcie z wyborem tematu. Mam rok na zdobycie niezbędnej wiedzy i skończenie pracy i chciałbym już zacząć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum