W tej chwili pracuje nad tym
troche po jakosci polecialo przy zapisywaniu ale to nic
przedstawiam wam projekt na moje portfolio
narazie zrobilem splash, home, galerie i kontakt i ciagle udoskonalam juz na glownej troche mam zmnieniona typografie bo ta ktora jest teraz na sreenie jest do kitu
wkrotce dodam jeszcze inne moje projekty narazie pozostawiam jeden
W tym layoutcie nie ladnie wygladaja pionowe kreski miedzy pozycjami w menu... radzilabym je zrobic bardziej delikatne lub zamienic je na cos innego
widze, ze strona wyjatkowo dostosowana do flasha... w xhtmlu tej strony ewidentnie bym nie robila, na pewno sostanie pocieta na milion maly prostokacikow i bedzie sie dlugo wczytywac...
a tak jeszcze do wygladu - jest on nie kompletny, zeby to mialo rece i nogu dorzuc tam jakies przykladowe obrazki prac, porob jakies naglowki etc... bo jak na razie wyglada to lyso...
nom narazie to jest taki wstepny projekt nadal nad nim pracuje juz dosyc rzeczy pozmienialem
i tak raczej bede sie przymiezal z nim do flasha
dzieki za uwagi wezme je pod uwage
pozdroo
mastadeath, jeszcze jedna sprawa: w niektorych miejscach umiesciles tekst bardzo blisko lewej krawedzi - moze wypaddinguj go nieco w prawo... i moze jeszcze pomysl nad inna czcionka, mysle, ze do "nowoczesnego wygladu" bardziej pasuja czcionki bez szeryfowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum