1 i 2 sa bardzo ladne, podoba mi sie kolorystyka, tlo ladnie dopasowane, kojarzy sie z wiatrem, lotem, strona jest o baloniarstwie tak? ladna szukajka, podoba mi sie ten button. v1 lepsza.
Wiekszy projekt, jak na poczatek dobrze sie zapowiada, podoba mi sie zestawienie kolorow, W wizytowce moglbys uzyc lzejszej czcionki, w stronie nie podobaja mi sie przyciski i ta kobita.
Wrzuce wam kilka prac do oceny, wiekszosc to starocie... nowtych niestety narazie pokazac nie moge Ocencie czy moj poziom sie zmienia, i w ktora strone xD
Zapraszam do udzialu w Juniorinternet.pl
Jako ze mozna projekty oddawac w lutym to mozecie sie brac za przygotowania. W tym roku do zdobycia byly TYablety, mp4, pendrivy. W tamty Adobe Flash. Naprade przednia zabawa. Pochwale sie jeszcze ze w tym roku bylem 2gi w Junior Design i mam nadzieje ze zobacze kogos z was za rok na konferencji
Postaram sie do kazdej pracy chociaz troche napisac chodz napewno znasz moje zdanie z gg
Easy : Strona ma bardzo mile dla oka ale przymulajace kolory (nie wymagam innych poniewaz to kolejna nudna strona, kolejnej nudnej firmy) menu jest dosc pomyslowe oraz logo lecz podstrony sa zrobione na szybko... nie brzydko ale przecietnie
Mono : Jezu ten stock kuje w oczy... hm Kolorystyka super jak dla Mnie, chodz w menu brakuje mi jakiegos zielonego koloru... masz wielkiego plusa za abstrakcyjne okienka (w krztalcie kola) ale nie wiem czy te brushe sa tam potrzebne ;p... do tego pattern, hm... Jesli uzywasz brusha i takich kolek to nie wiem czy bedzie jakos super pasowal pixel patern
Dobrze ze chociaz tutaj ocenil widze moze 6 aktywnych userow, trzeba by troche pomoc bo kazu sam nic nie zrobi ^^ na gg czesto gadamy o moich projach, choc konczy sie na tym "zrob cos innego"... moze kiedys cie wyzwe na koszulke plakat czy cos w tym stajlu xD i tak przegrasz ^^:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum