Wysłany: 2009-01-20, 09:53
Top layoutu mi sie bardzo podoba, ale poza tym duzo bledow. Po co outglow w "Szukaj", czcionka w "Kategorie" niezbyt czytelna, ramka na "Best sellers" i "New Offers" nie ladna, nie pasuje. No i do tego ta stopka ktora nie pasuje.
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
a to tylko przyklady z naszego forum... co by bylo jak bym wszedl np. na da
no i jak mowilem twoj projekt naprawde slaby:
*cala typografia siada
*lay jest nie dokonczony... bynajmniej takie mam wrazenie
*okna new offerts i bestsellers, i logo ... nie podoba mi sie ta tekstura psuje efekt
*panel po lewej uzarty ...
podales link id oprac na ktorych sa po prostu layouty internetowych sklepow z ksiazkami? bo ja wiekszego podobiensta nie widze... chyba ze uklad troche przypomina, ale to chyba nie jest takie straszne?
hmm a wiec IMO layout nie jest najgorszy podoba mi sie pomysl wykonania headera natomiast z przejzystoscia jest juz troszke gorzej na twoim miejscu popracowalbym nad kolorami czcionek i ich stylem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum