Wysłany: 2007-10-20, 22:17 Nowy lay do stronki w stylu dark/white
Rozchorowalem sie w ten weekend, a, ze od pewnego czasu mam zamiar uruchomic pewna stronke, to juz 2 lay jaki dla niej przygotowuje, nie jest jeszcze dokonczony- nie jest zrobiony "srodek" i logo jest niedokonczone, macie jakies wskazowki, pomysl, oczywiscie prosze tez o oceny.
Oczywiscie zarejstroj mialo byc napisane przez "u" wgralem obrazek i dopiero zauwazylem blad.
to obok TOP 10 takie puste
dobierz czcionki do konca dziwny uklad strony tam gdzie jest biale miejsce dalbym tekst a tam gdzie tekst proponowalbym top na cala szerokosc
Tam gdzie jest to puste biale oczywiscie bedzie tekst... jeszcze nie wiem w jakiej formie, ale bedzie, przy top10 tez sie cos da... ale nie zrozumialem gdzie dalbys top, tam gdzie jest NEWS? Jesli chodzi o dziwny uklad to ja zawsze robie dziwne uklady stron, bo nie lubie monotonni i jak wszedzie jest tak samo. Pomysle o tym topie, ale chyba jednak nie, bo ja nie robi topow na cala szerokosc Po prostu jestem inny, niektorym sie to podoba, innym nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum