Witam.
Jestem nowy w swiecie photoshopa.Chcialbym abyscie ocenili moja pierwsza prace. Prosze krytykowac ile sie tylko da i nie bac sie tego...To mi tylko i wylacznie pomoze!
Prosze o ocene w skali:1-10
P.S PROSZE O SOLIDNA OCENE! Jest to nie oskryptowane poniewaz nie potrafie jeszcze tego robic:)
- nieuwypuklaj
- nie dawaj takich duzych przerw miedzy tabelami (jesli juz robisz table j.w.)
- nie stosuj filtrow
- uzywaj prostych czcionek
- na poczatek dobrze, jest sie wzorowac na jakis konkretnym layoucie, a nie tworzyc z pamieci
Chcialem byc oryginalny.Szczerze mowiac lay mialbyc dla strony klanu cs 1.6 wiec dlatego sa mi potrzebne te tabele.A moze znasz jakies ciekawe rozwiazanie co do nich?!
Hmm. ja juz widzalem ta prace, i powiem ci ze jak na 1 raz to jest calkiem niezle, ale sylwu$ powiedziala za duze odstepy pomiedzy tabelami. No ale jesli chodzi o te wzorowanie sie na czyims lay-u to nie przesadzaj:) bo potem mozesz miec klopoty;] A jesli chodzi o te orginalne rozwiazanie do ramek to powiem ci szczerze ze najlepiej jest ogladac duzo stron, i mieszac troche pomysly;]
w 2 zmieniony tylko rozklad tabel mam zastrzezenia takie jak urocza pani wyzej
rada to tez przygladanie sie i mieszanie (ale bez abstrakcji ) rozwiazan z innych stron/layi...
Logo chcialem aby bylo inne niz wszystkie.Bo kazdy sie uparl na wycinanie postaci i wklejanie i w ten sposob tworzenie loga.A co do Menu brak pomyslu ale cos sproboje:)
- logo jakos mi nie pasuje, jest takie strzaszne, kole w oczy i malo wtopione, malo widac tego ludka :]
- szata graficzna fajna jak na jakas gre czy klan :]
- rozmieszczenie srednie ale wczuj sie w to jakby cos tam mialo pisac to by sie chyba ( ale chyba ) troche zwalilo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum