ladne! kolorki mile dla oka, nie gryza sie ze soba. bardzo latwo bedzie to zakodowac. jedyne czeg osie czepie to topka, ale domyslam sie ze to tylko przykladowy i dlatego wyglada tak jak wyglada.
Bardzo ladny layout tylko jedyna rzecz ktora mi sie nie podoba to panel to logowania, ja bym dal ten panel nizej, np. nad menu lub pod, mozna tez zrobic maly kwadracik gdzies do logowania. Pozdrawiam!
Jak kolega wyzej powiedzial. Te 4 obrazki nie pasuja do kolorow stronki, nie podobaja mi sie, a stronka ogolnie spoko, nie moj styl bo nie lubie Layoutow "gier", ladnie.
Dokladnie jak powiedzial Alienkus. Zbyt proste, juz nudne i troszke starawe. Oczywiscie nie ma tutaj bledow, ale odbiorca (czyt. przyszly klient) nie zwraca wiekszej uwagi na oprawe graficzna, a powinna go ona itrygowac i zachecac do zamowienia.
Mam nadzieje, ze jakos Ci pomoglem. Pozdrawiam.
top kolorystycznie mi nie pasuje do reszty pracy. ogolnie ladnie, jednak "naglowki" kontenerkow troche za duze jak dla mnie, bym je ciutke zmiejszyl. i te "wyjezdzajace spod spodu jakby naglowki zrobilbym tak ze wychodza z tej samej strony. czyli jak po lewej wychodzi z prawej strony listy to po prawej zrobilbym rowniez zeby wychodzily z prawej strony listy. rozumiesz? bo tak to troche dziwnie wyglada.
..przejrzalem ostatnie Twoje layouty, i co moge powiedziec? widac, ze jestes osoba poczatkujaca, fakt ze przedstawiasz co dwa, albo nawet codziennie nowy layout zamiast popracowac dluzej nad jednym nie najlepiej swiadczy o Tobie jako designerze, jak na razie bardzo przecietnie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum