widac ze juz cos znasz ale to jeszcze nie to nie podobaja mi sie rozmiary np logowanie za duze mozna by sie jeszcze poprzyczepiac ale nie jest najgorzej
Ogolnie nie jest bardzo tragicznie, widac, ze cos potrafisz, ale jeszcze masz braki.
Troche pusto, nie ma topu, panel logowania jest za bardzo w lewo, czcionki za duze, ramki na dane takze, za male za to sa "przypomnij haslo, zarejestruj sie", ogolnie popracuj nad typografia i marginesami, albo sa za duze, albo ich brak, nie uzywac AA czcionek do tresci wiadomosci, te gradienty w menu nie wygladaja estetycznie, obrys w czcionce takze. Te niebieskie separatory sa oczojebne, w stopce pustawo, napis "Created by..." jest za bardzo "w gore".
Lay fajny, podobaja mi sie te takie 'poprzekrecanie kwadraty'. Jednak nie podobaja mi sie kolory Dla mnie sa troche takie odstraszajace... Lecz ja nie jestem PRO i nie bierz sobie mojej oceny gdzies gleboko do serca xD
ricardo50 [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-20, 18:42
kolory jak najbardziej ok bo sa pastelowe a do takiej dzieciecej stronki pasuja tylko nie jestem pewna czy dobor jest odpowiedni Brdziej bym dobierala w kierunku fioletu niz zieleni i szarosci a tak poza tym na oko laika jest ok
Zaladowalo sie logo, zaladowalo sie menu, mysle 'nawet fajne'. Ale jak zaladowala sie reszta to zmienilem zdanie. Ten szary jest blee i ten brazowy nie pasuje. Za to logo i menu bardzo fajne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum