Poprzedni temat «» Następny temat
SBK Gallery
Autor Wiadomość
SBK
User

Wysłany: 2007-01-25, 02:04   

Cytat:
.moze nie wiem przywykles tylko do przyjmowania pozytywnych komentarzy nie wiem juz sam co mam ci napisac pozdrawiam :)

Nieeee :) Zdarzaja sie negatywne, pewnie ze nie mozna sie do czegos takiego przyzwyczajac bo bedzie nieciekawie. Ogolnie to przyjalem twojego posta jako atak hmm... w obronie ebonity? Sam nie wiem, troche sie zdenerwowalem, ale spoko nie ma o czym gadac. Negatywne komentarze sie bardziej przydaja niz pozytywne, ale tylko takie ktore naprawde cos soba daja a nie "brzydkie i tyle" itd itd.

w4lk3rs 
User

Wysłany: 2007-01-25, 10:59   

SBK, ja nawet nie musze ogladac Twoich layotuw by stwierdzic ze sa 10/10 bardzo profesjonalne robione sa... Polecam SBK do takiej pracki

mastadeath 
User

Wysłany: 2007-01-26, 19:42   

heh to spoko nie to nic nie bylo w obronie ebonity :) i nie stwierdzam iz twoje layouty sa zle zle sie zrozumielismy i rowniez uwazam ze twoje pracki sa bardzo dobre, uwazam ze masz talent :) poprostu nie zrobily na mnie wrazenia ale fak jest faktem nie powinienem oceniac w ten sposob...jak juz pisalem nie powinno sie oceniac na podstawie gustu tylko techniki wykonania :) wiec uwazam ze twoja technika jest dobra...Pozdrawiam :)

SBK
User

Wysłany: 2007-01-28, 00:23   

No to teraz sie dogadalismy :) Co do oceniania na podstawie gustu zgodze sie, bo ludzie maja tak rozne gusta ze strach sie o nie pytac :) Dzieki i pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu