.moze nie wiem przywykles tylko do przyjmowania pozytywnych komentarzy nie wiem juz sam co mam ci napisac pozdrawiam
Nieeee Zdarzaja sie negatywne, pewnie ze nie mozna sie do czegos takiego przyzwyczajac bo bedzie nieciekawie. Ogolnie to przyjalem twojego posta jako atak hmm... w obronie ebonity? Sam nie wiem, troche sie zdenerwowalem, ale spoko nie ma o czym gadac. Negatywne komentarze sie bardziej przydaja niz pozytywne, ale tylko takie ktore naprawde cos soba daja a nie "brzydkie i tyle" itd itd.
heh to spoko nie to nic nie bylo w obronie ebonity i nie stwierdzam iz twoje layouty sa zle zle sie zrozumielismy i rowniez uwazam ze twoje pracki sa bardzo dobre, uwazam ze masz talent poprostu nie zrobily na mnie wrazenia ale fak jest faktem nie powinienem oceniac w ten sposob...jak juz pisalem nie powinno sie oceniac na podstawie gustu tylko techniki wykonania wiec uwazam ze twoja technika jest dobra...Pozdrawiam
No to teraz sie dogadalismy Co do oceniania na podstawie gustu zgodze sie, bo ludzie maja tak rozne gusta ze strach sie o nie pytac Dzieki i pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum