PS. Sorry za znaki wodne, ale taki juz jestem Pozniej moze dorzuce cos jeszcze jak np. grafike dla oficjalnej polskiej strony Neverwinter Night's 2. Ale tylko wtedy jesli ktos skomentuje, bo mam nadzieje na darmo nie wrzucam.
nie chce byc czepialska i niemila, ale jezeli juz poruszylismy (w innym temacie) kwestie dazenia do doskonalosci:
1. praca (i 1 na jaka kliknelam)
3 niedociagniecia, ktore mi sie rzucaja od razu w oczy
reszta w najlepszym porzadku, dobrze dobrane kolory i fajny pomysl ;-)
gdzies na forum jest czyjas praca podpatrzona od Ciebie
Czy ja powiedzialem ze jestem doskonaly? Poprostu daze, a jako ze mam ciemny i stary monitor czasami takich detali niedostrzegam i zdarzylo sie to nie pierwszy raz. Hehe tak to jest kogos skrytykowac. I like it xD
Na mnie nie robia wrazenia te pracki ale moga byc...np 7 design portfolio zbytnio nie pasuje na portfolio ten design ktory wykonales...ale takie jest moje zdanie
Dla tego go nie wykorzystalem Nie podoba sie trudno, mi w sumie wisi czy ci sie podoba czy nie, tymbardziej zazwyczaj ignoruje oceny ludzi z kilkoma postami i galeria pelna niedopracowanych prac. Skoro docenia mnie 20 000 uzytkownikowe forum jednego z wiekszych polskich multirankingow to twoje ocena nie robi na mnie wrazenia, tak jak na tobie nie robia wrazenia moje prace
Dla tego go nie wykorzystalem Nie podoba sie trudno, mi w sumie wisi czy ci sie podoba czy nie, tymbardziej zazwyczaj ignoruje oceny ludzi z kilkoma postami i galeria pelna niedopracowanych prac. Skoro docenia mnie 20 000 uzytkownikowe forum jednego z wiekszych polskich multirankingow to twoje ocena nie robi na mnie wrazenia, tak jak na tobie nie robia wrazenia moje prace
spoko jak chcesz ignorowac ignoruj sobie mnie tam tez to rybka jak ty przyjmujesz moje komentarze i nie masz sie czym chwalic ze docenia cie 20 000 urzytkownikow i to rowniez na mnie wrazenia nie robi...ja mam poprostu swoje zdanie i nie napisalem ci ze mi sie nie podobaja czy cos w tym stylu napisalem ze nie robia na mnie wrazenia i tylko tyle moze zle odbierasz komentarze...moze nie wiem przywykles tylko do przyjmowania pozytywnych komentarzy nie wiem juz sam co mam ci napisac pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum