Jedyne co mi sie podoba w tej pracy to logo =/ ... niezbyt ladny kolor (malo zywy) okropne ulozenie ramek i typografia (co chyba najbardziej szpeci prace)
Nudne tlo i kolejny minimalizm... Ludzie gdy uczycie sie grafiki (nie tylko web) to starajcie sie wlozyc w swoje arcydzielo jak najwiecej pracy (pozniej przyjdzie czas na styl, oryginalnosc, minimalizy) Popatrz jak inni to robia i staraj sie conieco nasladowac (nie mowie o ripowaniu tylko wykorzystywaniu niektorych ciekawych rozwiazan, buttonow, ulozenia ramek, typo)
Troche zle zrobiles zawiniety rog w ramkach, zamocny cien i na srodku zagiecia powinien byc ledki gradient swiatla (podluzny)
Nudne tlo, strzalek prawie wogole nie widac, podobnie jak ramek. w sumie menu itp nie takie zle.... ale jak juz wyzej pisalem nie rob na poczadku minimalizow ^^
Widze ze nienajgorzej Ci idzie z robieniem logotypow, czytaj tuty, popatrz na prace innych, odwiedz moja gallerie i tyle narazie.
1.
- to moze co mi sie podoba - LOGo, calkiem fajne
- kolory pasuja do siebie i sa mile dla oka
- troche za duzo tekstu na glownej i tak na srodku jeszcze to dales hmm nie widzi mi sie to
- kontakt, strasznie duzy i duzo miejsca zostawiles wolengo, nic specjalnego
- duzo zajmuje ten pasek z segregatorami, nic nie wnosi a zajmuje kilkanascie px (chodzi mi o szerokosc)
dosc przecietnie
2.
- mogles pokminic cos z tlem, jakies poszarpane czy cos
- menu fajnei wyglada i komponuje sie z praca, kolory tez mi sie podobaja
- ale calosc dosc pustawa
Wysłany: 2010-04-13, 19:19
Logo troche zbyt male, w buttonie portfolio (po lewej pomaranczowe) brakuje mi szklanego efektu (wydaje mi sie ze wygladalo by o wiele lepiej), zaznacz jakos na jakiej kategori tej strony znajduje sie uzytkownik... w tym przypadku jesli sie nie myle jest to Home (zrob napis pomaranczowy czy cos i po klopocie ) po za tym az przeraza Mnie jak super sie komponuje kolorystyka w pracy i te wszystkie fragmenty...
Moja opinie znasz, ale coby sobie posta nabic napisz jeszcze raz. Moze jest garstke za male, ale naprawde graty za pomyslowosc. Cieple kolory o ktorych wspomnial refresh naprawde przyciagaja. Padly ci tam marginesy z tego co widac ale jest very okej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum