To tak moze Ja pierwszy zaczne, czcionka na NONE, pamietaj. Ten napisa na wysokosci logo po prawej taki bez sensu, nic nie prezentuje, kolor rozowy nie pasuje do reszty. Te "fajki" pomaranczowe lepiej by wygladaly jak by byly w jednej linii, a nie tak rozproszone. Stopka brzydka, inaczej sie je robi
A teraz to co mi sie podoba, Logo i menu, nawet ladne.
Jak mi wyjasnicie czym sie rozni(jesli chodzi o webdesign), bo mi sie wydaje, ze niczym Jezeli juz to w edycji fotografii.
Nowy:
http://www.gimpuj.info/ga..._09_9_04_49.png
Zdjecie w topie nalezy do kepguru.hu
Nie wiem czy sa postepy, czy tez nie, staralem sie zachowac spojnosc kolorow, typografie i uklad
Prosze o wytykanie nawet najmniejszych bledow
daje rade... powiem ci ze poszczegolne elementy strony sa calkiem niezle ale jako calosc jakos tak dziwnie sie niezgrywa. Coraz lepsze prace . Pozdrawiam i zapraszam do mnie : )
Tak jak napisal audia, taki nijaki, wyglada nawet w miare, ale pustawo i wieje nuda, a stronka niby o fotografii.
Oczywiscie jak wczesniej typografia pada, taka porada: na glownej str. jakies pismo to daje sie czcionka 12 gora 14 bo wieksze wygladaja zle.
Kolory nawet nie zle.
Menu czcionka straszna. Ten jezyk to taki nijaki inaczej mogles to zrobic. Stopka slabo.
Mam prosbe, moglby mi ktos polecic ze 3 dobre sprawdzone cznionki do naglowkow/tresci/menu? I ewentualnie wrzucic na jakis upload, bylbym bardzo wdzieczny.
Bo ja posiadam linuxa i nie mam dostepu do windowsowych czcionek. Z gory dzieki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum