Chcieliście mieć 'domowy temat'. No to go macie Pokażcie gdzie odpoczywacie, gdzie się relaksujecie. A może to wcale nie jest dom? Bądź kreatywny przy przedstawianiu owego miejsca
Termin: do 2 kwietnia 2010r. (Piątek), do godziny 23:59.
Niedozwolone: Używanie narzędzi i filtrów. Dozwolone: Zmiana nasycenia, kontrastu oraz korekta barw.
Wysyłanie zdjęć WRAZ Z ICH MINIATURKAMI (110x110 px): do mnie na PW z tematem POTW #37 - twój_nick
Nie "czepiam" się, tylko zwracam uwagę Tobie, że Ozon napisał "coś zrobić będąc w domu", a dałeś temat "Twoje zacisze", czyli coś wokół domu, nie? Jakieś tereny... No nieważne, jest dobrze.
Nie "czepiam" się, tylko zwracam uwagę Tobie, że Ozon napisał "coś zrobić będąc w domu", a dałeś temat "Twoje zacisze", czyli coś wokół domu, nie? Jakieś tereny... No nieważne, jest dobrze.
Kwestia interpretacji Ja np mam swoje zacisze w domu i najlepiej sie wyciszam w moim pokoju. Czekam na prace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum