POTW#16
Temat: ow zadanie polega na zrobieniu 2 zdjec, na pierwszym powinien znalezc sie strych (czesc domu na samej gorze ^^) natomiast na 2 zdjeciu powinna byc piwnica (czesc domu znajdujaca sie ponizej poziomu domu ^^). Dwa zdjecia maja byc polaczone na jednej pracy.
Termin: do 22 marca 09r (Niedziela)
Niedozwolone: Przejscia gradiacyjne pomiedzy zdjeciami. Uzywanie wszelkiego rodzaju narzedzi i filtrow.
Dozwolona zmiana nasycenia, kontrastu oraz korekta barw.
Zdjecia wysylacie do mnie na PW z tematem POTW#16 - twoj_nick
Temat: ow zadanie polega na zrobieniu 2 zdjec, na pierwszym powinien znalezc sie strych (czesc domu na samej gorze ^^) natomiast na 2 zdjeciu powinna byc piwnica (czesc domu znajdujaca sie ponizej poziomu domu ^^). Dwa zdjecia maja byc polaczone na jednej pracy.
do szkoly do woznego skoczyc , pstryknac kilka fotek ;P a po za tym nikt nie wiem jaka piwnice macie ;D moze akurat bedzie wymalowana na niebiesko a niej stoi komputer lozko itd
ludziska tak narzekacie dobra niech bedzie, pojde wam na reke. Nadaj maja zostac 2 zdjecia. Ale sa to dwa dowolne miejsca w domu/bloku/budynku/mieszkaniu nie moga przedstawiac dwa razy tego samego pomieszczenia, chyba ze sceneria np: jednej i drugiej sciany bedzie sie roznic nie do poznania. Mam nadzieje ze teraz nie bedzie zadnych problemow i jak nie zobacze pracek osob, ktore pisaly posty wyzej to im nogi....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum