Podoba mi sie.. Bardzo fajne zestawienie dwoch zywiolow, takie tez dobranie renderow wody i ognia. kolorystyka ladna, wszystko sie ladnie ze soba laczy. Typografia rowniez bardzo ladna, nie widze jakichs bledow w tej tapecie. Przypadlo mi tez do gustu dobre zastosowanie fokusa i charakterystycznego wyostrzenia przy srodku i efektach czasteczkowych po lewej i na gorze.
Iskry, czy co to jest na dole (te ostatnie) sa troche za duze (pewnie tak mialo byc) ale nie wiem czy to jakos super wyglada
Troche za malo widoczny znaczek Microsofta, smudge troche na za duzym opacity, cliping mask w napisie nie bardzo pracuje w tym przypadku
Ogolem niema zle, na pierwszy rzut oka bylem zafascynowany (co zgaslo gdy zobaczylem zmarane smudge ^^) popraw co Ci mowilem i powinno byc zajebiscie... narazie jest tylko super
Ty... nie wiedzialem ze to Twoja praca widniala na moim jakze niesamowitym pulpicie Gratuluje, na prawde ciezko sie zalapac na moj ekranik bo zazwyczaj mam systemowe tapety Jako ze wisiala u mnie na pulpicie, mozesz sie domyslic co o niej sadze
mlody12, Ty chyba nie wiesz nawet co to smudge wiec nie wypowiadaj sie tutaj heh ^^
Zaraz Ci powie ze masz zla typografie, grid padl i rotator nie pasuje do patternu na backgroundzie heh
Co do Twojej wypowiedzi, przepraszam moze to zle zabrzmialo... jeszcze raz
Moim skromnym zdaniem (a mam do niego prawo nawet jesli Cie nie obchodzi... zreszta co Mnie obchodzi ze Cie to nie obchodzi) smudge jest wykonane na za duzym opacity dlatego widac slady po brushu i nie jest dosc realistyczne (nie przypomina az tak dymu)
Po za tym jest naprawde niezle ale niema sensu lizac Ci pupy, tylko staram sie Ci pomoc i chce abys wychodzac z tego forum wyniosl cos wiecej niz zawyzszona samoocene
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum