Dużo się nie na męczyłem ponieważ to wszystko i dolu i góry to c4d ale oceńcie moze za pomysł. Nigdy nie robiłem tapet i nie wiem jak to się robic powinno.
Wicked eSports
Pierwszy łolpejper fajny, trochę kolorystycznie odstają dolne c4, ale jest git. W drugim zdecydowanie nie pasuje efekt uwypuklenia, tak do obiektów jak i do czcionki; druga sprawa - czerwona czcionka.. kolor nietrafiony W ogóle Visitor nie bardzo tutaj chyba pasuje ;]
Pomógł: 3 razy Wiek: 15 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 471 Skąd: brac na wodke ?
Wysłany: 2009-09-20, 21:35
Siemasz. Ogólnie masz słabe prace bez pomysłu robione na siłę. Na każdej jest coś paćknięte na środku i dodana tekstura. Co do najnowszej rendery nie pasują kolorystycznie bo wyglądają jak kapsko ;D te napisy na gorze zerżnięte od kolasa ;D napis gamer nie jest najgorszy ale strasznie odstaje od reszty kolorami. Aa i nie wiem po co dałeś LOREM IPSUM ? ;D Nie zrażaj sie ocena ;D zrób jedna prace innym stylem i ja dopracuj.
Znowu mi ktoś popdpieprzył pomysł z lupą.. ;] W jedynce odstaje button. Przynajmniej kolory i kolor jego czcionki.. Druga czcionka do wymiany w każdym miejscu, niepotrzebnie antyaliasowana, wygląda jak na słabej jakości LCDku (np. takim jakie mamy w szkole ;]).
Coś numer dwa - fajne to pod spodem, logo natomiast wygląda jakoś dziwnie na obrzeżach. Dość ładnie się składają kolory. Ta lepsza IMHO ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum