Duzo sie nie na meczylem poniewaz to wszystko i dolu i gory to c4d ale ocencie moze za pomysl. Nigdy nie robilem tapet i nie wiem jak to sie robic powinno.
Wicked eSports
Pierwszy lolpejper fajny, troche kolorystycznie odstaja dolne c4, ale jest git. W drugim zdecydowanie nie pasuje efekt uwypuklenia, tak do obiektow jak i do czcionki; druga sprawa - czerwona czcionka.. kolor nietrafiony W ogole Visitor nie bardzo tutaj chyba pasuje ;]
Siemasz. Ogolnie masz slabe prace bez pomyslu robione na sile. Na kazdej jest cos packniete na srodku i dodana tekstura. Co do najnowszej rendery nie pasuja kolorystycznie bo wygladaja jak kapsko ;D te napisy na gorze zerzniete od kolasa ;D napis gamer nie jest najgorszy ale strasznie odstaje od reszty kolorami. Aa i nie wiem po co dales LOREM IPSUM ? ;D Nie zrazaj sie ocena ;D zrob jedna prace innym stylem i ja dopracuj.
Znowu mi ktos popdpieprzyl pomysl z lupa.. ;] W jedynce odstaje button. Przynajmniej kolory i kolor jego czcionki.. Druga czcionka do wymiany w kazdym miejscu, niepotrzebnie antyaliasowana, wyglada jak na slabej jakosci LCDku (np. takim jakie mamy w szkole ;]).
Cos numer dwa - fajne to pod spodem, logo natomiast wyglada jakos dziwnie na obrzezach. Dosc ladnie sie skladaja kolory. Ta lepsza IMHO ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum