A tu rekin ktory mial byc 3D a wyszedl 2D w sam raz na tapetke (pracka zrobiona 2 lata temu jak juz bylem w tajemniczony ale jak widac niezbyt jeszcze w prawiony)
sztuczne ...
ja osobiscie wuazam, ze na photoshopie ejst bardzio ciezko zrobic grafike, temat: natura
przynajmniej nie widzialem ladnej ...
ale pomysl mi sie podoba, choc specjalnie sie nei znam i jestem nowy
im4g3, racja, pomsyl dobry, gorzej z wykonaniem
NaTT, masz wpisane, ze Twoj stopien zaawansowania to sredniaczek, ta praca wyklada mi na amatora, takze, albo zmien stopien, albo nie dawaj takich prac... tym samym udowadniasz nam ile jeszcze nie umiesz...
Ta praca byla robiona 2 lata temu xD Widac ze bede musial dopisywac ich wiek Obiecuje nastepna tapeta bedzie lepsza Tylko musze miec new komp xD Bo nie moge jej dokonczyc. A sztucznie moze dlatego, ze trudno jest zrobic dobra mape, ktora by udawala fale na wodzie. Oczywiscie jak znajde czas to poprawie ta mape. Narazie mam kilka innych projektow na glowie.
Obrazek
A tu rekin ktory mial byc 3D a wyszedl 2D w sam raz na tapetke (pracka zrobiona 2 lata temu jak juz bylem w tajemniczony ale jak widac niezbyt jeszcze w prawiony)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum