Graficznie niezle, ale tematycznie wogle mi sie nie podobaja, i to nie chodzi o to, ze polnagie kobiety, tylko jakos mam inne pojecie piekna, nawet kobiecego ciala...
nie nie same mam tez ze dwa auta ;p to moje pierwsze tapety dlatgo tylko tyle... ja wole kobiety ;]
sylwu$ napisał/a:
nie chodzi o to, ze polnagie kobiety, tylko jakos mam inne pojecie piekna, nawet kobiecego ciala...
szczerze mowiac to tak naprawde podoba mi sie tylko pierwsza pani (juz od podstawowki) nastepne dwie sa ladne a ostatnia sztuczna. nie wybieralem jakos szczegolnie tych zdjec bo chcialem sie tylko pobawic to wszystko ;]
no to wstawie tez te auta /tez sie skonczy pewnie komentrzem "faceci" ;p/
[po 10 minutach prob]
nie moge tego shostowac moja kochana radiowka wstawie pozniej
[ Dodano: 2007-09-21, 01:32 ]
o udalo sie
to sobie mozna zrobic na normalny jak dla tapety rozmiar:
a tak by bylo bez tego tlcznia ma masce ktore jest brzydkie bo rysowane recznie tabletem ale juz mi sie nie chce z tego tapety robic.. -->
1 praca moze zagosci na moim pulpicie podoba mi sie !
2 jakos mniej interesujaca gdyby nie ta maska w stylu ala carbon wogole cale auko jakos mi sie nie podoba
o widze ze kolega zostal "skrytykowany" za kobitki ^^ to zmienil ja na samochody :) ale ja wole pierwszy temat :) jakos wogole samochosy mnie nie kreeca pzdr ale co do prac
mhhh.... taz bardzo ladne w szczegolnosci druga praca :) 9/10 :D
nie zmienil tylko dal nastepne tapet ktore robil ;] wiecej niemam bo tylko tyle tapet w zyciu zrobilem ;p a ta wogole to w takim stylu krajobrazu nie zrobi bo bedzie conajmniej brzydki ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum