pierwszy raz w tej pracy wycinalem postac, starajac sie wyciac rowniez wlosy poza tym poprawilem troche panne (chociaz za wiele do poprawy nie bylo) i oczywiscie dodalem napisy. prosta, ale imo ladna i powinna cieszyc oko kazdego mezczyzny
p.s teraz zastanawiam sie nad jakims skromnym c4d przy napisie... ale moze jak update zrobie
jako taki retusz to tylko oczu dotyczy nie mozna jej nic zarzucic zbyt idealna jest no ale w oryginale to pewnie sztab ludzi nad nia pracowal (albo w realu albo w ps).
najwiekszy problem sprawilo mi wyciecie jej z oryginalnego tla... bo chociaz bylo biale, to te pojedyncze wlosy po lewej byly koszmarnie trudne do wyciecia ale opracowalem metode (nie znalazlem nic na necie niestety ) ktora polega na wycieciu tla odpowiednio skonfigurowanym narzedziem - wytnij tlo (albo cos takiego, nie wiem bo mam ang. ps'a ) a pozniej korekta burn tool'em aby pozbyc sie defektu w postaci pogorszenia jakosci i pozniej oczywiscie gumka, blur
p.s. ta pani to Lucy Pinder wypatrzylem ja na necie kiedys i postanowilem, ze ustawie sobie na wall'a ale musialem zrobic edycje w ps, bo biale tlo nie pasowalo mi na pulpit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum