Nowy na forum Pare tapet ode mnie (albo para jak kto woli).
1. Wlasciwie to 3D i z PS'em nie ma nic wspolnego, ale mam to na tapecie, wiec to chyba moze byc tapeta ach ten napis GFX zawsze jak ogladam pulpit to czuje sie taaaki dowartosciowany sorki ze .jpg ale nie chcialo mi sie renderowac drugi raz
2. Taki dzisiejszy projekt. Wiem, ze duzo sie nie narobilem wiecej czasu zajelo mi znalezienie materialow niz zrobienie tej tapety Wiem, ze napis niezaciekawy, ale nie mam glowy do niego
1.Tlo nie pasuje kolorystycznie do liter. I te litery jakies takie dziwne. GFX napis wogole nie pasuje.
2.Strasznie zblurowana. Ogolnie slaba technicznie.
1.Tlo nie pasuje kolorystycznie do liter. I te litery jakies takie dziwne. GFX napis wogole nie pasuje.
2.Strasznie zblurowana. Ogolnie slaba technicznie.
1. Kolorki mialy byc tak troche pod styl XPeka.
2. Druga wersja troche poprawiona na szybko wg. wskazowek uzytkownikow z innego forum graficznego
Mysle, ze troche lepiej??
No kurcze... ja tu sie staram, zeby praca byla dynamiczna, daje motion blura pod render a ktos mowi, ze ten "men ma jakis dziwny cien" Naprawde tak to wyglada?? Czy kolega, sobie po prostu nawet nie ogladal tapety w normalnych rozmiarach?? Bo ja juz nie wiem A co do wtopienia rendera tzn. tego fractala po prawo to rzeczywiscie moglem go troche bardziej zblurowac i lekko wygumkowac dobra trudno nie ma co sie meczyc nad jedna praca... nie bede poprawial zrobie wkrotce cos nowego to moze sie wam bardziej spodoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum