Poprzedni temat «» Następny temat
MJ gallery
Autor Wiadomość
mjGFX 
User

Wysłany: 2009-05-07, 14:41   MJ gallery

Nowy na forum :) Pare tapet ode mnie (albo para :P jak kto woli).

1. Wlasciwie to 3D i z PS'em nie ma nic wspolnego, ale mam to na tapecie, wiec to chyba moze byc tapeta ;) ach ten napis GFX zawsze jak ogladam pulpit to czuje sie taaaki dowartosciowany D: sorki ze .jpg ale nie chcialo mi sie renderowac drugi raz :P

2. Taki dzisiejszy projekt. Wiem, ze duzo sie nie narobilem :) wiecej czasu zajelo mi znalezienie materialow niz zrobienie tej tapety :P Wiem, ze napis niezaciekawy, ale nie mam glowy do niego :/

Kubus 
User

Wysłany: 2009-05-07, 22:52   

1.Tlo nie pasuje kolorystycznie do liter. I te litery jakies takie dziwne. GFX napis wogole nie pasuje.
2.Strasznie zblurowana. Ogolnie slaba technicznie.

mjGFX 
User

Wysłany: 2009-05-08, 08:11   

Kubus napisał/a:
1.Tlo nie pasuje kolorystycznie do liter. I te litery jakies takie dziwne. GFX napis wogole nie pasuje.
2.Strasznie zblurowana. Ogolnie slaba technicznie.

1. Kolorki mialy byc tak troche pod styl XPeka.
2. Druga wersja troche poprawiona na szybko wg. wskazowek uzytkownikow z innego forum graficznego

Mysle, ze troche lepiej??

KML 
User
lo.

Wysłany: 2009-05-08, 13:27   

Ten render odstaje... wtop go jakos...

Znaczy nie ten snowboardzista tylko to co jest obok niego

RadzioDrifter 
User

Wysłany: 2009-05-08, 15:10   

ogolnie tak srednio. ten men ma jakis dziwny cien usun go a bedzie git

mjGFX 
User

Wysłany: 2009-05-08, 16:52   

No kurcze... ja tu sie staram, zeby praca byla dynamiczna, daje motion blura pod render a ktos mowi, ze ten "men ma jakis dziwny cien" :( Naprawde tak to wyglada?? Czy kolega, sobie po prostu nawet nie ogladal tapety w normalnych rozmiarach?? Bo ja juz nie wiem :/ A co do wtopienia rendera tzn. tego fractala po prawo to rzeczywiscie moglem go troche bardziej zblurowac i lekko wygumkowac hmmm dobra trudno nie ma co sie meczyc nad jedna praca... nie bede poprawial :P zrobie wkrotce cos nowego to moze sie wam bardziej spodoba :D

KML 
User
lo.

Wysłany: 2009-05-08, 23:00   

czekamy na nastepne :)

mjGFX 
User

Wysłany: 2009-05-12, 18:45   

Nowa pracka

3. Taki monster powstaly w wyniku pociecia gotowego C4D i sklejenie jego elementow w nowa jednosc efekt ponizej :)

KML 
User
lo.

Wysłany: 2009-05-12, 19:57   

Szczerze... mnie to wyglada na wklejone C4D na czarne tlo.. Wierze w to ze to sklejales ale jesli ktos by to zobaczyl to pewno by tak pomyslal..

Kubus 
User

Wysłany: 2009-05-12, 20:27   

No wyglada jak kopiuj/wklej jeszcze marne c4d wybrales ;D Napis ssie ;D Staraj sie robic prace z gustem ;D

Trekmi
User
Seksowny sklepikarz

Wysłany: 2009-05-12, 20:52   

brzydkie :P
Ta rpaca nie ma jaj jest nudna jak flaki z olejem, gdybys dodal napis wp by byl 2x lepszy :D

Odpowiedz do tematu