Oh naprawde slaba praca ladnie mowiac.Chyba zaczynasz dopiero zabawe z grafika.
Wiec nie bede cie krytykowal tylko trzymam kciuki za owocniejsze prace.
Straszne.
Okropne wyciecie postaci, jakies mazy i kompletny brak pomyslu.
kostii [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-24, 17:53
Nie sluchaj panna haina. Bo gada bez sensu juz nie pierwszy raz... Zwykle pisze wady i to co mozesz poprawic. I w tym wypadku nie bendzie inaczej. A wiec:
- te kreski skisiles filtrem, ale nie wyrzucaj ich bo przydadza ci sie w innych pracach, np. zachodach albo wschodach slonca.
- Jezeli chodzi o wyciete postacie to na pierwsze razy nawet dokladnie, tylko w 2-3 fragmentach cos widac bialego obok postaci.
- Nie uzywaj za bardzo filtrow bo uwierz mi ze to szpeci calosc
- Nie cuduj z podpisami - proste znaczy piekne
- cwicz, szukaj tutoriali, podciagaj poprzeczke i rozwijaj sie, a w razie problemow napisz do kogos, np do mnie.
Nie moja wina, ze na tym forum wszyscy sie glaszcza po glowce i panuje kolko wzajemnej adoracji.
kostii [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-24, 18:29
A co wolisz plucie sobie w twarz i zniechecanie innych do dalszej pracy? Jak to cie cieszy to wyobraz sobie swoj poczatek i jak by za kazdym razem ktos wyjezdzal z tekstem ze lamerskie, albo do niczego, paskudne itp. Naukowo udowodnione jest ze zniechecanie do dzialania poprzez krytyke obniza morale osoby uczacej sie, a przez co nie jest zdolna do szybszego przyswajania wiedzy. A przy okazji wydawalo mi sie ze w regulaminie cos pisalo nad tym zeby nie komentowac paroma slowami(pisanie krotkich postow), tylko sie rozpisywac i sugerowac wady i dawac rady na przyszlosc. Pozdro.
Kiedy zaczynalam, nikt sie nade mna nie litowal - wlasnie obawa przed krytyka motywowala mnie do robienia coraz lepszych prac.
Wady wytknelam, chyba nie musze przytaczac?
praca malo ciekawa ;/ zreszta zawdzieczasz to temu spatterowi na tape cie ... odstrasza mnie ten filter ;/ ale ogolnie to i kompozycjajest nie ciekwa ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum