Wysłany: 2009-07-06, 13:14
Witaj;)
Rzeczywiscie Rio najlepiej wyszedl i mi sie bardzo podoba...paris troche zbyt "retro tapeta", przez co wydaje mi sie ze Paris nie pasuje na ten styl:P Ronaldo?Dla mnie lipa naprawde skrzydla nizej powinny byc i troche za jasno na gorze w stosunku do reszty...zrob cos z webdesignu to Cie ocenie profesjonalnie:) na tagach sie nie znam na tapetach troche ... witamy na forum, mam nadzieje ze dlugooo tu zostaniesz...pzdr;]
uwazaj mlody skajlokeze
aXE napisał/a:
jeszcze wczoraj chcialem byc kosmonalta, a dzis strazakiem xD
Wysłany: 2009-07-06, 13:43
Rio - efekty git, podpis git, calosc: git ;P Tylko kontury IMO zbyt grube, bardziej pasowalyby chyba 1-pixelowe ;]
Paris - nienawidze tej osoby, no ale nie oceniam ja, a tapete Jakbys zaznaczyl calosc Rectangle Toolem i wypelnil na rozowo, wyszloby to samo xD Kolory troche zbyt mdle, przez co - jak juz Odswiez napisal - jest zbyt retro i niezbyt pasuje
Ronaldo - kolorystyka... Za jasno u gory ;] Poza tym uwypuklenie skrzydel - ja np. oduczylem sie stosowac Bevel & Emboss w prackach i chyba to wyszlo na dobre Takie mam odczucie przynajmniej. Druga sprawa, ze troche sa za malo ostre te skrzydla. Generalnie brakuje tu koloru, bo znowu wyszlo mdlo.
1. jest najlepsza nie mam zastrzezen
2. jakie takies nijakie jendolite
3. ronaldo juz nie jest w menchester unitet ( chyba )
co do 3 to te skrzydla jak wyzej wez nizej ;] ( ma je na uszach czy co? )
ogolnie za all 6.5/10 ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum