dlaczego kazda prace, kazdego user'a krytykujecie slowami "czcionka lezy" :-/ dajcie jakis przyklad czcionki, ktora "nie lezy", bo juz mnie to denerwuje... u Ciebie w podpisie lokciu tez czcionka lezy (znaczy, ze mi sie nie podoba)... tak kazdy moze powiedziec - zamiast tego proponuje, zebyscie dawali rady i przyklady dobrego wykonania. bo takie dupne komentarze, to kazdy noobek potrafi wystawiac :-?
i to jest dobry komentarz :mrgreen: dzieki za wyrozumialosc ;-)
[ Dodano: 2007-06-24, 21:50 ]
odswiezam... ilez mozna czekac na czyjas odpowiedz? :-/ moze nikt nie zauwazyl, ale wstawilem druga wersje mojej tapety - prosze o komentarz.
[ Dodano: 2007-06-25, 16:12 ]
kolejne odswiezenie tematu...
ah! Mi sie podoba ;D Za sam pomysl masz plusa ^^
A tak poza nawiasem, zniknal ten czerwony blysk, to dobrze. Bo wydaje mi sie, ze pasowalby tam jak juz jakis blekitny albo bialy ale to sa juz odrebne gusta ;-)
Tak to nie mam zastrzezen do tej tapety.
z tym rozblyskiem, to myslalem nad tym... ALE nie wiem jak wykonac go, zeby wygladal po prostu "ladnie". poprzedni bowiem, byl lipny (chociaz wczesniej tego nie zauwazalem) :->
[ Dodano: 2007-06-27, 17:01 ]
odswiezam... znowu bede czekal na komentarze :-/ Sylwus? jacoSZEF? cala reszta ekipy? zyjcie - to, ze nie jestem pro, nie znaczy, ze nalezy mnie ignorowac. jestesmy na forum, wypowiedzcie sie.
[ Dodano: 2007-06-28, 20:34 ]
odswiezam po raz drugi :-?
[ Dodano: 2007-06-29, 20:29 ]
po raz trzeci :evil:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum