W zyciu nie dalbym sobie czegos takiego na tapete!
Numer trzy mimo wszystko najlepsza, tylko ta kaczka i pixele na trawie w pierwszym planie. Poza tym pusta strasznie, ale w sumie taki zachod slonca, ujdzie. Odbicie drzew w wodzie, porazka.
niko278, zamiast robic tapety sprobuj zrobic topy bo niektore z rysunkow sa nice postaraj sie isc bardziej z biegiem czasu i zacznij tworzyc to na co aktualnie jest zapotrzebowanie czyli komputery, telefony ogolnie technologia TI lub jakies rzeczy zwiazane z biznesem, zobaczysz nie pozalujesz tego...
Szczerze powiem wam wszystkim, ze mi tez zadna sie nie podoba procz jeziora i nie wiem po co je tu dawalem :(
Nie wymiekaj czlowieku ;) Ja tu dostaje jazde za kazdym razem jak dodam nowa sygnaturke, ciagle jestem na niskim poziomie, ale motywuje mnie nawet tekst "idziesz delikatnie do przodu" :) Nie ma sie co poddawac, nalezy probowac dalej, cwiczyc, uczyc sie. Nie w dziale z tapetami to w innym. Probuj ziomek :) Powodzenia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum