Witam, od niedawna jestem na tym forum rowniez, niedawno zaczalem zabawe z grafika wiec nie badzcie wyjatkowo "krytyczni" , jednak prosze o uwagi do czego powinienem sie bardziej przylozyc, umieszczam na razie dwie pracki :
zadnej z tych prac nie chcialbym ogladac na codzien. Jak robisz tapetke zastanow sie, czy chcialbys na nia patrzec godzinami;] Proponuje Ci zaczac od sygnaturek, gdyz sa one latwiejsze niz tapety;] Pozdroo.
Ja generalnie patrze na nie godzinami i mi nie przeszkadzaja chociaz ta pierwsza troszke "oczojebna", napisy zaraz poprawie na cos czytelniejszego
[ Dodano: 2009-12-05, 12:05 ]
Troszke sie bawilem i wyszlo cos takiego uznalem, ze nawet niezle wyglada i mozna wrzucic, a i na tapecie calkiem ladnie sie prezentuje
Napis do wymiany no i generalnie nic ciekawego;p Probuj sie czegos nauczyc w programiku, bo to co teraz umiesz nie wystarczy do dobrej tapetki wiec poprobuj z kolorkami, CMkami, gradient mapkami itp.;]
Wysłany: 2009-12-05, 16:55
Zawsze to lepsze, niz te poprzednie ;] Tapety widzi sie bardzo czesto, wiec moim zdaniem powinny byc lagodne i subtelne, a jesli juz dynamiczne, to nie walace po oczach. W tej ostatniej domyslne brushe to porazka niestety ;P I napis do wymiany razem z jego outer glowem. Najlepiej cwicz na tutach, tam sa fajnie objasnione rozne opcje fotoszopki, przez co Ci wejdzie w nawyk uzywanie gradient mapek, masek itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum