Bardzo ladna tylko ten czlowiek troche zle wyciety bo ma takie zielone. xD I to czego on sie trzyma to te niebieskie rece ochydnie wygladaja. A reszta bardzo ladnie.
Jesli nie klamiesz ze to pierwsza to calkiem niezle. Ale pen tool slaby i to cos co idzie mu miedzy nogami ma beznadziejne kolory. I robiles to z tutka. ;p
Wlasnie, ta trawa zbyt jednolita taka i troche odstaje ;P Do calosci dodalbym troche wiecej elementow typu jakies ptaki, gdzies domek czy cos. Ale ladnie jest ;D
dla mnie super te gwiazdki takie male te takie;d to sa brushe czy jak?spakowalbys mi i wyslal?duzo osob tego uzywa a ja nigdy nie wiem ktore to sa i ich nie mam:(
Hmm elegancko by bylo na niebieskim tle ;D Bo ten zielony to azz mnie mdlii ;D Taki gowno podobny ;D Ta ziemia troszke dziwna ;D Ale darujemy to sobie ;d Aa i za duzo tych gwiazdekk ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum