Jedna z ladniejszych pracek jakie narazie widzialem...:)
ale proponuje inna czcionke:P (takie jest moje zdanie:))
Ogolnie gratuluje wkladu i checi, oby wiecej takich prac:)
No tak, zrob okragla planete, dodaj flare obiektywu, dla lepszego efektu naloz jakis napis; koniecznie za mocny i w ogole nie wygladzony, a dostaniesz propsy na forum; szkoda tylko, ze tutorial na taka planete jest na graff*k.biz i z takim wytlumaczeniem nawet poczatkujacy dalby sobie rade, ale coz tam jest napisane 'Arts' to juz artysta. Przepraszam, nie bij.
No tak, zrob okragla planete, dodaj flare obiektywu, dla lepszego efektu naloz jakis napis; koniecznie za mocny i w ogole nie wygladzony, a dostaniesz propsy na forum; szkoda tylko, ze tutorial na taka planete jest na graff*k.biz i z takim wytlumaczeniem nawet poczatkujacy dalby sobie rade, ale coz tam jest napisane 'Arts' to juz artysta. Przepraszam, nie bij.
Skoros taki madrala to zrob cos lepszego, ale bez tutoriali, nie wiem cos z Ciebie za dziecko, ciekawe czy Ty od kolyski urodziles sie z wiedza pro grafika, bo do niego Ci jeszcze daleko.
Blagam, ja, prosty chlopak z malego miasteczka prosze, blagam sformuluj chociaz 1 (slownie jedno) zdanie, ktore bede w stanie zrozumiec i w ktorym nie uzyjesz zwrotow 'skoros, czys' itd. Mozna? Jesli nie potrafisz to poprostu powiedz. Odczepie sie.
Cytat:
Skoros taki madrala to zrob cos lepszego, ale bez tutoriali
Moment. Skoro autor robi prace po czesci z tutoriala to czemu ja mam tez tak nie zrobic? Nie rozumiem, Jezu ;O
Cytat:
nie wiem cos z Ciebie za dziecko
Z tego miejsca pragne pozdrowic Twoja nauczycielke j.polskiego, zlote nerwy musiala miec kobieta.
Cytat:
ciekawe czy Ty od kolyski urodziles sie z wiedza pro grafika
Nie wiem jak ty, ale ja nie urodzilem sie w kolysce, ale za to wychowalem sie jak premier - na podworku!
Cytat:
bo do niego Ci jeszcze daleko.
Strasznie sobie zaprzeczasz, eh; dziewczyno, prosze, prosze ogarnij sie. Jak moze byc mi daleko do wiedzy pro grafika z ktora sie ponoc urodzilem? Tak przynajmniej przyznalas chwile wczesniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum