No wiec prosze o ocene tej tapetki (zaznaczam, ze nie jestem jakims swietnym grafikiem, wiec nie jest to moze dzielo sztuki, ale zawsze cos), przy okazji mozecie ocenic logo, ktore tez wykonalem sam (uzylem do tego kilku brushy a kilka elementow sam stworzylem):
ladna. Jedno "ale", prekursorem nie jestes ... podobnego stylu graficznego uzywa MTV albo
4fun czy jakos tak ! Wszystkie reklamy sa robione w tym stylu ... co nie zmienia faktu, ze bardzo fajne. Tak jak ktos juz wspomnial, zolty pasek nie pasuje i szpeci prace
Wielkie dzieki za ocenki (jednak mam nadzieje, ze beda kolejne), a co do tych czaszek to rzeczywiscie macie racje, nie pasuja za bardzo (moze jakby mialy inny kolor byloby lepiej...), ale mialy byc tak jakby metafora Chodzi o to, ze mialy przedstawic, ze na gorze miasto itd, a pod spodem czaszki, czyli podziemie i swiat pozaziemski, z jednej strony zywy swiat a z drugiej smierc ;] No ale to naprawde nie pasuje tutaj...
Alienkus napisał/a:
nia pasi mi tylk oten zolty pasek z czaszkami ale go chyba przykryje pasek "start"
Po czesci jest przykryty ten pasek, ale niestety troszke widac i jednak szpeci to po czesci tapete, ktora i tak nie jest chyba najlepsza ;p
Ludzie moze byscie tak oceniali prace pod katem przeznaczenia -tapety. Dobra do reklamy MTV to sie moze i nadaje, ale na pulpit, nie mam mowy chyba, ze ktos lubi oczojebanie.
pozdrawiam
Gittes Marines xDD
fajna praca tylko jedno co jest zle w niej to ten bialy napis w budynkach.. Powinien byc czarny albo czerwony zeby roznil sie od budynkow..
Zmasz ten zolty pasek na dole bo psuje tylko prace.Wyostrz napis na dole i bedzie ladnie.Te budynki za bardzo rozjasniles mogl bys troche je ciemniejsze zrobic bo wala po oczach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum