Poprzedni temat «» Następny temat
Tapetka do oceny
Autor Wiadomość
endrju_sdr 
User

Wysłany: 2008-01-09, 19:58   Tapetka do oceny

No wiec prosze o ocene tej tapetki (zaznaczam, ze nie jestem jakims swietnym grafikiem, wiec nie jest to moze dzielo sztuki, ale zawsze cos), przy okazji mozecie ocenic logo, ktore tez wykonalem sam (uzylem do tego kilku brushy a kilka elementow sam stworzylem):

Z gory dzieki za ocene ;]

erni007 
User
tagmaker

Wysłany: 2008-01-10, 10:31   

nawet fajna praca
wyostrz napis na dole na buydynkach
tye czaszki na dole nie pasuja i ogolnie jest ok 8/10

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Szmal: 1000g4u
Wysłany: 2008-01-10, 15:00   

pracak spoxik. taka inna niz zwykle. nia pasi mi tylk oten zolty pasek z czaszkami :/ ale go chyba przykryje pasek "start" :D

xfox 
User

Wysłany: 2008-01-10, 15:49   

Alienkus napisał/a:
taka inna niz zwykle.

ladna. Jedno "ale", prekursorem nie jestes :P ... podobnego stylu graficznego uzywa MTV albo
4fun czy jakos tak ! Wszystkie reklamy sa robione w tym stylu ... co nie zmienia faktu, ze bardzo fajne. Tak jak ktos juz wspomnial, zolty pasek nie pasuje i szpeci prace ;)

Pozdrawiam MARCIN 8) :P

endrju_sdr 
User

Wysłany: 2008-01-10, 16:46   

Wielkie dzieki za ocenki (jednak mam nadzieje, ze beda kolejne), a co do tych czaszek to rzeczywiscie macie racje, nie pasuja za bardzo (moze jakby mialy inny kolor byloby lepiej...), ale mialy byc tak jakby metafora :D Chodzi o to, ze mialy przedstawic, ze na gorze miasto itd, a pod spodem czaszki, czyli podziemie i swiat pozaziemski, z jednej strony zywy swiat a z drugiej smierc ;] No ale to naprawde nie pasuje tutaj...

Alienkus napisał/a:
nia pasi mi tylk oten zolty pasek z czaszkami :/ ale go chyba przykryje pasek "start" :D

Po czesci jest przykryty ten pasek, ale niestety troszke widac i jednak szpeci to po czesci tapete, ktora i tak nie jest chyba najlepsza ;p

xfox 
User

Wysłany: 2008-01-10, 23:00   

endrju_sdr napisał/a:

Po czesci jest przykryty ten pasek, ale niestety troszke widac i jednak szpeci to po czesci tapete, ktora i tak nie jest chyba najlepsza ;p

Tapete (without zoltego paska) ocenilbym 5/6. ladna kolorystyka, kompozycja, wszystko zgrane ... jednak zolc i trupie czaszki IMO nie pasuja ...

Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2008-01-11, 18:33   

Podoba mi sie. Te czaszki tez mi w sumie jakos szczegolnie nie przeszkadzaja ;)

Adriann1177 
User

Wysłany: 2008-01-17, 13:36   

ladna, ale takiego chaosu nie chcialbym miec na pulpicie, wole "spokojne" tapety.

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2008-01-19, 20:14   

Ludzie moze byscie tak oceniali prace pod katem przeznaczenia -tapety. Dobra do reklamy MTV to sie moze i nadaje, ale na pulpit, nie mam mowy chyba, ze ktos lubi oczojebanie.
pozdrawiam

Robez 
User

Wysłany: 2008-02-04, 23:56   

Ciekawa (;, tylko ten zolty pasek moim zdaniem zmienia duzo w tej tapetce 7/10 :D

Adrian. 
User
Music World ^^

Wysłany: 2008-02-05, 00:16   

mi sie podoba dobry pomysl plus dla ciebie :-).

Adin
User

Wysłany: 2008-02-05, 08:18   

Gittes Marines xDD
fajna praca tylko jedno co jest zle w niej to ten bialy napis w budynkach.. Powinien byc czarny albo czerwony zeby roznil sie od budynkow..

Dawidinho_14 
User

Wysłany: 2008-02-05, 09:08   

Zmasz ten zolty pasek na dole bo psuje tylko prace.Wyostrz napis na dole i bedzie ladnie.Te budynki za bardzo rozjasniles mogl bys troche je ciemniejsze zrobic bo wala po oczach

iguaneq 
User

Wysłany: 2008-02-09, 21:45   

Nie bede sie powtarzal, zebys usunal pasek i wyostrzyl budynki, bo to juz wiesz :] Dodatkowo usun ten efekt plastiku z gory i bedzie veery good tapeta :)

Gucio 
User

Wysłany: 2008-02-18, 15:47   

Bardzo fajna tylko malo przejrzysta

Odpowiedz do tematu