oby wiecej takich prac i grafikow na forum. mam nadzieje ze dasz uszczknac conieco ze swojej wiedzy
preferowane mylyby tutoriale dotyczace tych efektow o ktorych zwykly smiertelnik moze tylko marzyc ja na przyklad zajrzalam juz chyba do wsyztskiego w fotoszopie ale takie rzeczy mi po prostu nie chca wyjsc :-/
he he...
nie chca wysjsc powiadasz.
prawda jest taka, ze na tym forum to raczej wszyscy sygnaturki klepia
a ona raczej malo rozwijajace sa imo.
pozatym z checia opublikuje wipy z moich pracek, tylko jak zrobia cos zeby ten dzial z PSD-kami byl dostepny dla wszystkich (bo to jakies hore jest imo)
prawda jest taka, ze na tym forum to raczej wszyscy sygnaturki klepia
Byc moze sa mlodzi i/lub poczatkujacy (pierwsze spotkania z PSem) i/lub mniej utalentowani artystycznie, byc moze to dlatego, ze jest na sygny duzo dostepnych materialow - w tym tutoriale, byc moze po prostu sa malo ambitni i nie chca sie rozwijac (znam kilku "zatrzymanych na poziomie sygny")
Ale uwierz mi ze sa tacy co chca sie rozwijac - jak ja - i pomoc takich jak Ty bardzo sie przyda w koncu nikt sie nie rodzi z takimi umiejetnosciami
True.
Swoja droga, to prawda. Gdyby wejsc na pierwsze lepsze forum traktujace o grafice i zagladnac do pierwszych kilku galerii z brzegu - zawsze to samo. Sygnatury, tak podobne jedna do drugiej jak bracia K. Zero indywidualizmu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum