chciales zeby ktos odswiezyl temata i oto jestem XD dawno nic nie napisalem bo nie mialem czasu na "grafike"...
Pierwsza tapetka jest w moim stylu ^^ ostatnio tylko takie chaosowe prace mi wychodza bo nie umiem sie skupic... (dla pokazania ze lepszy nie jestem to wystarczy kliknac: zobacz)
Druga tapetka strasznie taka... pusta, ale to chyba sam zauwazyles/as....
Trzecia tapetka ma niewtopionego renderka, a przydalo by sie soft pedzelkiem bialym po rogach przejechac delikatnie, to tlo jest biale i by to moze jakos lepiej wygladalo...
Czwarta tapetka... za duzo w niej chaosu... widze w niej duzo kropek ala swietliki i cos co posrodku psuje calosc strasznie czyli bialy pedzelek ala plonienie(czy jakos tak...)
Taka ogolna ocenka to 7/10 taka na lepszy poczatek Ps. taka rada odemnie ktorej sam zapominam niekiedy... nie zaluj usuwac warstw na ktorych zrobiles pedzlem cos co ci nie pasuje... aha i jeszcze jedna rada... jak pedzelkami tak machasz po pracy to rob pojedyncze plamki pedzelkiem na osobnych warstwach i potem pod koniec wlaczaj i wylaczaj warstwy by zobaczyc czy czasem jakis pedzel nie kali pracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum