Podsumujmy co zes zrobil:
rozjasniles felgi, zmieniles kolor lakieru, dodales "krew", wkleiles na miejscu swiatla obrazek,wymazales boczne lusterko, zrobiles nierealne opony i wygioles "grill" a i napis "toyo tires" dodales. Za duzo to sie nie napracowales ;/
Ogladnij jakis program gdzie tuninguja autka i zobacz co sie zmienia-praktycznie wszystko-a Ty pozmieniales ogolem kolorki. Jak dla mnie to wyglada gorzej po niz przed tuningiem.
Tylko sie nie zniechacaj, poprostu wlorz w to wiecej pracy niz 1h
Felgi jak juz cos nie sa rozjasnione tylko wstawione calkiem inne razem z oponami. Nei chodzilo mi, zeby w tej pracy robic jakis odjechany bodykit, chcialem bardziej oddac klimat wozu, niz przeprowadzac wielki tuning. Zmiany ktore przewidzialem - wykonalem i jestem z nich w miare zadowolony (oprocz tych nieszczesnych kol, ale nie mam ochoty juz tego poprawiac poniewaz ta praca to sekundowka)
W VT siedze od jakiegos czasu i widzialem juz niejedno wiec raczej daruj sobie rady zeby ogladac tutoriale (z nich sie nikt wiele nie nauczy, to podstawy podstaw) XD
Praca na forum o vt jest oceniana dobrze przez ludzi ktorzy znaja sie na rzeczy wiec daruj sobie uwagi typu "samochod wyglada gorzej niz przed tuingiem" - jak sie na tym nie znasz to lepiej siedz cicho
btw, a na miejscu swiatla nie jest wklejony jak to ujales "obrazek" lampa jest skladana samodzielnei z fotek kabli.
Pozdrawiam
Jezeli jest roznica miedzy felgami to jest ona niezauwazalna a dwa jezeli nie jestes gotowy na krytyke to po co wystawiasz pracki? Chcesz aby kazdy Ci mowil jak to swietnie wszystko wykonales? Kolejny Uzytkownik zadufany w swoich prackach. Wiecej sie nie wypowiem bo szkoda.
Powodzenia w dalszym rozwijaniu umiejetnosci zwiazanych z grafika
niezauwazalna? czlowieku to calkowicie inny wzor xD
Nie jestem jak to ujales.. "zadufany w swoich pracach" ale radze najpierw poogladacpare prac vt a dopiero brac sie za krytyke. To tyle.
Peace.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum