Prosze o oceny i wytykanie bledow.
Troche tego oceniania jest, ale tapetki robione w 2 dni tylko. Pozniej dodam nowe. Jestem nowicjuszem w Gimpie, wiec nie mowic mi skrotami jakimis niezrozumialymi.
Niedawno okielznalem Gimpa w sposob pozwalajacy tworzyc dosc dobrze wygladajace tapety, czy sygnatury, wiec za duzo jeszcze nie potrafie. Minimaliza postaram sie zrobic, ale musze do tego pare pedzli sciagnac : / Cos sie wymysli : )
Przydaloby sie jakies wyostrzenie tla, bo wszedzie takie zblurrowane Ogolnie widac, ze podobne style, po sciagnieciu brushy zrob jakas tapetke minimalistyczna (choc brushe niekoniecznie sa potrzebne w minimalistyce ), bo jestem ciekawy, jak ci to w GIMPie wyjdzie
To jest pierwsza tego rodzaju tapeta, ktora zrobilem i w dodatku nie wiem, czy to w ogole jest ta minimalistyka : /
Chyba za bardzo jaskrawa po prawej stronie?
lo! Ale wali po oczach Gradient jest zle dobrany... Ja wiem, ze niektorzy ludzie lubia robic jaskrawe tapetki, ale bez przesady Czcionka musi byc wymieniona, bo nie pasuje kompletnie do stylu minimalistycznego. Brushe jeszcze ujda jak na pierwsza tego rodzaju tapete, ale czesci wektorowe sa wyostrzone, a reszta lekko zblurowana, co widac na pierwszy rzut oka. Ostatnia rzecz, jakiej sie moge przyczepic, to kolor czcionki w podpisie... Nijak nie laczy sie kolorystycznie z tlem Ale taka juz jest uroda GIMPa, ze aby zrobic doba tapetke, to sie trzeba niezle nameczyc i poswiecic duzo wiecej czasu niz w PeeSie. Ja bym nie rezygnowal, tylko cwiczyl i w miare czasu przerzucil sie na PS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum