Jak juz pisalem, nie podobaja mi sie te niebieski plamy .Te kreski czarne jak by nie byly zblurowane tez wygladaly by lepiej. Napis poprawiles ale to jeszcze nie to
Fajna czcionka Ci wyszla, no ale jest pare bledow. Pentool w zupelnosci nie udany, mogles jakos go poplatac z literkami. Kolor podswietlen w tle nie pasuje, zrob taki kolor jak masz ten napis "style". ladnie sie prezentuje ta teksturka z tylu i te splatterki.
Nowa czcionka lepiej pasuje, wyostrzylbym tylko splattery do poziomu liter, bo wygladaja na troche zblurrowane Nienajgorsze swiatlo, nie wali po oczach, ladnie
lo, duzy zaskok ;P Takiej pracy jeszcze w tej galerii nie widzialem ;] Nieco za mocne kropki tam sa, jakby bylo troche spokojniej.. Ale bardzo mi sie podobaja pracki robione takim stylem, jeszcze fajna tematyka, takze jest fajnie ;D
Za duze swietliki, i pokmin troche z napisem.
Po za tym nie ma tak zle... ladny kontrast
Co by tu wiecej dodac... (hmm) widac ze chciales zrobic jakas latwa tapetke (minimalistyczna) i dostales niezlego natchnienia.
Po lewej stronie sa zwykle ikony wiec radze przesunac calosc bardziej w prawo, dodac jakis maly efekt w tlo... napis wkomponowac w tego abstrakta i bedzie bosko ^^
bardzo ladna praca, rowniez nie przepadam za takim stylem ale podoba mi sie to. Jedyne czego mogl bym sie przyczepic to to ze wiekszosc ludzi po lewej stronie ekranu maja nackane ikon i zaslanialy by obrazek, dlatego wg. mnie lepiej bylo go dac po prawej stronie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum