powiedz mi jak ty robisz z tym pen toolem ? Ty to rysujesz odrecznie czy jakiegos narzedzia uzywasz ? Ja zabardzo takim czyms sie nie interesowalem i dopiero zachcialo mi sie takich "abstraktow" I nie wiem jak zrobic aby bylo bardziej rowne bo mi jakies slabe wychodza
powiedz mi jak ty robisz z tym pen toolem ? Ty to rysujesz odrecznie czy jakiegos narzedzia uzywasz ? Ja zabardzo takim czyms sie nie interesowalem i dopiero zachcialo mi sie takich "abstraktow" I nie wiem jak zrobic aby bylo bardziej rowne bo mi jakies slabe wychodza
Napisz na GG to ci ladnie wszystko wytlumacze. Kazu jak znajde PSD tego to przesmuguje
[ Dodano: 2008-10-01, 00:01 ]
Tapeta minimalistyczna ,bo dopiero spodobal mi sie ten styl
! KoMentujcie !
Zielona - bardzo fajna, styl ktory lubie (czyli minimalistyczny). Jedyne, czego moge sie uczepic, to napis - powinien byc tez w kolorze
Retro - podobnie jak w tej wyzej - fajny styl kolorystyka, brak zastrzezen
Z Creativem - z tej trojki niestety najgorsza, render ma biale obszarpane rogi w niektorych miejscach i kolorystyka niestety, ale padla
Niemniej te dwie poprzednie tapety godne polecenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum