wiesz co po Twoich pracach spodziewalem sie DUZO lepszej tapetki... takiej kora bedzie miec ladne wyrazne zywe kolory bedzie wyrazista itd... troche sie zawiodlem ale jak mowie dlatego ze stac Cie na wiecej co udowodniles juz kilkoma pracami... dalbym za ta tapete jakies7/10
stac mnie na wiecej"(czasami po prostu sie nie chce )
wpelni Cie rozumiem ;p
co do tej pracy to ladnie wyglada... zawszemi sie podobal kolor czerwony w polaczeniu zczarnym poza tym lubie "czyste" tapety w ktorych niema zbyt wielu szczegulow. ;] ladnie wyszlo tylko do zrobienia jej tak jak Ty to robiles rzeba umiec choc troche rysowac i miec troszke wyobrazni chocby do tego gdzie odbija sie swiatlo /wiem ze to brzmi banalnie ale popatrzcie na niektore prace w ktorm swiatlo odbija sie zupelnie inaczej niz powinno;]/
jesli bys mogl to zrob jakas tapete ze zdjecia jakichs gor czy zielonych wzgorz w ktorych bylyby takie fajne kolorki jak to np na sygnie ktora wygralej ostatnio sotw'a ;]
Hmn... Strasznie male te tapety ;p Zrob jakies wieksze, a co do efektu koncowego to ta ostatnia chyba najlepsza, ale patrzac na sygny, ktore robisz to naprawde stac Cie na duzo duzo wiecej ;]
Tapety, powinny byc stonowane, bo najczesciej na nie patrzymy, nie moga 'razic po oczach', wszystkie tapety spelniaja to kryterium, kolejne wydaje mi sie, ze ekran nie moze byc zbyt ciemny, bo to tez dla oczu nie jest dobre, jezeli korzystamy z kompa w dzien przynajmniej jabluszko jest sliczne, ale na tapete chyba nie pasuje, ostatnia tapetka jest tak samo artystyczna i fajna, ma ta glebie, ale jest troche za smutna jak dla mnie, wiec jesli mialabym wybrac najlepsza to bedzie to pierwsza. Podsumowujac wszystkie grafiki sa swietne, ale najlepiej na tapete nadaje sie 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum