Wysłany: 2007-06-22, 20:22
ojej, pierwsza mnie w oczy uderzyla... za jasno...
jesli o 2 chodzi to ladne wykonanie ale ja nie znosze bialego tla... ono wyraza pustke... brak pomyslu... biel jako tlo jest dla mnie czyms niedopuszczalnym
moja pani od plastyki z gimnazjum by mnie pochwalila za ta wypowiedz :-)
hmm obawiam sie ze biale tlo bylo tutaj zamierzone ^_^. CHcialem, zeby nie klulo w oczy[jak wedlug ciebie w przpadku pierwszej] i zeby byla mia dla oka ^_^
hm.. "[...] die alone" - niezly tekst dales na ta druga prace. Mi biale tlo nie przeszkadza. naprawde ladnie. Musze pochwalic. A co do pierwszej pracy, za bardzo daje po oczach ale pomysl jakis jest ^^ Moze jakby ja sciemnic to by mi sie spodobala (;
dwa ale moim zdaniem tez za duzo ich wstawils... ciekawiej byloby te strzalki wstawic w jednym rogu. zreszta co tu duzo mowic.... zajelo Ci to pewnie z 5 minut albo nawet nie tyle ;] mi sie podoba ta druga...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum