Nie lubie tego typu pracek, ale ta jest calkiem mila dla oka. Szkoda ze troszke rozni sie od rozdzielczosci mojego monitorka bo sie psuje jak dam na tapete, ale i tak fajnie to wyglada ^^
Rzucila mi sie w oczy pierwsza praca. Ta zielona z tym jasnym plomieniem. Umialbys wyrysowac cien jaki rzucalyby te stojace slupki? Woh. Nawet nie wiesz ile by to dalo do tej pracki. O albo jeszcze do tego cien rzucony przez ten maly napis. xD
Co do ostatniej pracki, to moge powiedziec tyle ze ja czegos takiego nie umiem stworzyc.
Cholera, ciezko mi napisac konstruktywny komentarz nad czyms nad czym nie mam zielonego pojecia.
Jedyne co moge zasugerowac to kompozycja. Glowny element jakim jest ta "fala swiatel" przechodzi ponizej symetralnej poziomej calosci. Dlatego grafika sprawia wrazenie troche przytlaczajacej. Zauwaz ze jak sie wstawia obraz w paspartu, to umieszcza sie go nie w srodku... tylko lekko wyzej. Z natury to co wisi wizualnie spada w dol. Oko jest do tego przyzwyczajone.
Jakbys te swiatla umiescil nad symetralna, calosc byla by milsza dla oka.
Mila dla oka zabawa PenToolem Chociaz nie wiem czy nie przesadziles z iloscia tych krzywych, odnosze wrazenie, ze przewazyl chaos niz przemyslana kompozycja Co nie zmienia faktu, ze praca dla oka mila, jak na trening pracy z PenToolem w sam raz Ale procz PeTa ( ) widze tez zabawe w ClipingMask i wyodrebnianie warstw itd... Ciekawa zabawa na nudny zimowy wieczor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum