Wow Kazu. Na tym forum bede tylko twoja galerie komentowal i jest bosko ostatnia praca bardzo ladna. Mogles tylko nie dawac tych czarnych plam po rogach. A tak ogolnie uzywasz ciagle tych technik itp. Poprobuj czegos nowego.
To pierwsze jakos niezbyt mi lezy. Jak dla mnie to wyglada jakbys po prosu wsadzil tam kilka niepasujacych do siebie rzeczy. Druga praca to calkiem inna sprawa. Bardzo ladna i to, ze lekko razi da sie nawet przecierpiec. Pokombinowal bym cos, zeby ta literka U bardziej sie z vectorami w jedno zlewala ale wg. mnie jest i tak super
Oj Nic tam ze soba nie wspolgra. Tak jakbys wzial troche owocow, warzyw, surowego miesa i wrzucil to wszystko do mikrofalowki, oczekujac wytrawnego dania. Te pekniecia do perspektywy nie pasuja, ten "atom" nie wiadomo w ogole co tam robi, te zielone cosie tez nie wiem po co tam dales... sorki, ale szczerze to klapa. Poprzednia to tak jakbys ta zaznaczyl i kliknal ctrl+i
KaZu, twoja kreatywnosc wyglada tak wpadles na pewien pomysl, spoko ! pierwsza pracka udana ale wiadomo to zawsze pierwsza, natomiast druga no super GZ ale trzecia ? poprosze o minute ciszy...
Ostatnia praca zranila me oczy, kolorystycznie mnie uderzyla
Niestety nieogarniety chaos z brakiem pomyslu... za to wczesniejsza praca ladna.
Jakby nie bylo lecisz jednym schematem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum