W chwili tworzenia kompozycji nie bylo jeszcze skorkowania
Obecnie skorkowanie juz jest i dzieki temu postaly kompozycje Blue i Grey.
Jak sie podobaja ?
kliknij by powiekszyc
Zachecam do oceny. Pobrac je mozna na forum komunikatora jesli ktos bylby zainteresowany
Nowa porcja skorek do AQQ
Na poczatek inspirowana programem Pownce skorka. Wywalczone prawo do publikacji u autorow programu O dziwo bylo latwo Oto i AQQ Pownce Skin
Zachecam do pobierania na forum komunikatora.
A tutaj nieopublikowana jeszcze nigdzie i nieskonczona skorka o roboczej nazwie White W:
I na koniec kompozycja, ktora chyba nigdy nie ujrzy swiatla dziennego Roboczo nazwana nie wiedziec czemu FOB:
Okno rozmowy po lewej to normalny wyglad. Po prawej widok po kliknieciu na logo wapstera Oszczednosc miejsca jednak AQQ wariuje przy wlaczaniu jesli w kompozycji zastosowano java script
Zachecam do oceny bo niestety ostatnio sie nie popisaliscie
Dzieki za commenta w mojej galerii
Co do AQQ, to rowniez nie uzywam, ale skiny jak najbardziej wysmienite. Najbardziej mi sie podoba ten pierwszy, najlepiej dobrana kolorystyka do ikon
Wystarczy znajomosc HTML i CSS Dodatkowo na oficjalnym forum komunikatora ( http://aqq.eu/forum ) Mozna uzyskac pomoc w latwy sposob w dziale konsultacji tworcow kompozycji
Pierwsza to Black Style.
To co ja odroznia od innych to zmiana ukladu na liscie kontaktow i oczywiscie wyglad kliknij w obrazek w celu ujrzenia go w oryginalnych rozmiarach
Druga kompozycja nawiazujaca do serwisu muzycznego upadle.pl juz standardowo w oknie glownym lecz tu okno rozmowy sie bardzo wyroznia kliknij w obrazek w celu ujrzenia go w oryginalnych rozmiarach
Zachecam do komentowania i oceniania, a uzytkownikow AQQ 2.0 do pobierania
Pozdrawiam
Pierwsza pracka jest bardzo fajna, ale druga wysmienita Bardzo podoba mi sie ten lekko vectorowaty styl, a dokladniej - splattery. Kolorystyka rowniez bardzo dobrze dobrana, ten bezowaty ladnie komponuje sie z czarnym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum