Wysłany: 2008-02-24, 10:19
erni007 napisał/a:
ten niebieski do srebrnego nie pasuje ^^:)
W chwili tworzenia kompozycji nie bylo jeszcze skorkowania
Obecnie skorkowanie juz jest i dzieki temu postaly kompozycje Blue i Grey.
Jak sie podobaja ?
kliknij by powiekszyc
Zachecam do oceny. Pobrac je mozna na forum komunikatora jesli ktos bylby zainteresowany
Wysłany: 2008-05-05, 09:41
Nowa porcja skorek do AQQ
Na poczatek inspirowana programem Pownce skorka. Wywalczone prawo do publikacji u autorow programu O dziwo bylo latwo Oto i AQQ Pownce Skin
Zachecam do pobierania na forum komunikatora.
A tutaj nieopublikowana jeszcze nigdzie i nieskonczona skorka o roboczej nazwie White W:
I na koniec kompozycja, ktora chyba nigdy nie ujrzy swiatla dziennego Roboczo nazwana nie wiedziec czemu FOB:
Okno rozmowy po lewej to normalny wyglad. Po prawej widok po kliknieciu na logo wapstera Oszczednosc miejsca jednak AQQ wariuje przy wlaczaniu jesli w kompozycji zastosowano java script
Zachecam do oceny bo niestety ostatnio sie nie popisaliscie
Wysłany: 2008-05-10, 17:54
Dzieki za commenta w mojej galerii
Co do AQQ, to rowniez nie uzywam, ale skiny jak najbardziej wysmienite. Najbardziej mi sie podoba ten pierwszy, najlepiej dobrana kolorystyka do ikon
Wysłany: 2008-05-12, 12:01
kolas napisał/a:
Nie uzywam AQQ
kolas napisał/a:
Co do AQQ, to rowniez nie uzywam
zalujcie Polecam
Fuji napisał/a:
Ciekawe czy trudna jest taka praca ? ?
Wystarczy znajomosc HTML i CSS Dodatkowo na oficjalnym forum komunikatora ( http://aqq.eu/forum ) Mozna uzyskac pomoc w latwy sposob w dziale konsultacji tworcow kompozycji
Pierwsza to Black Style.
To co ja odroznia od innych to zmiana ukladu na liscie kontaktow i oczywiscie wyglad kliknij w obrazek w celu ujrzenia go w oryginalnych rozmiarach
Druga kompozycja nawiazujaca do serwisu muzycznego upadle.pl juz standardowo w oknie glownym lecz tu okno rozmowy sie bardzo wyroznia kliknij w obrazek w celu ujrzenia go w oryginalnych rozmiarach
Zachecam do komentowania i oceniania, a uzytkownikow AQQ 2.0 do pobierania
Pozdrawiam
Wysłany: 2008-05-12, 16:45
Pierwsza pracka jest bardzo fajna, ale druga wysmienita Bardzo podoba mi sie ten lekko vectorowaty styl, a dokladniej - splattery. Kolorystyka rowniez bardzo dobrze dobrana, ten bezowaty ladnie komponuje sie z czarnym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum