Obecnie jestem bardzo monogamicznie ukierunkowany w tworzeniu skinow/kompozycji
Uzywam AQQ i tworze dla spolecznosci korzystajacej z tego komunikatora. Troszke widzialem skorkowania tlena, ale jakos sentyment do AQQ podpowiada mi projekty do tego komunikatora
I tu wlasnie nowo powstala skorka, ktora bedzie dostepna za kilka dni. Jest juz gotowa w 100% ale poki co testuje jeszcze
Skorka o pieknej nazwie "Glass"
Czekam na oceny i sugestie
Pozdrawiam
a moge miec mala prosbe?? moglbys zrobic cos jasnego w stylu http://i27.tinypic.com/j64xox.jpg bo uzywam tego skiny na xp i bym chetnie zaopatrzyl sie w taka skorke oczywiscie, jesli masz czas i checi
fajna skorka, moze lepiej zrob ja w roznych kolorach? czyli kazdy by mogl znalezc cos dla siebie, bo jeden woli zielono morskie, inny czerwone, a jeszcze inny zolto-zielona
Pomysl byl raczej od innego projektu, ktory juz za chwile sie pojawi w innym dziale
chours napisał/a:
moglbys zrobic cos jasnego w stylu http://i27.tinypic.com/j64xox.jpg ? ? bo uzywam tego skiny na xp i bym chetnie zaopatrzyl sie w taka skorke oczywiscie, jesli masz czas i checi
W dobrym kierunku? Bo jakos nie moge sie zabrac za jej skonczenie Byla robiona na podobny klimat.
za ciemne ja mam w sumie same biele, i szarosci, co widac na screenie
na tej skorce jest tez wyeksponowane gradientami nazwy grup, a fajnie byloby gdyby bylo biale no i przycis zamkniecia tez jest inny... ale ja wysmradzam
Powracam na forum (powoli bo powoli ale zawsze) i na poczatek prezentuje, co chyba nie zdziwi, kompozycje wizualna dla komunikatora AQQ
Najbardziej pracochlonna kompozycja z dotychczasowych. Wszystkie ikony stworzone od podstaw by pasowaly idealnie do kompozycji... Pierwszy raz sie podjalem wykonania wszystkich komponentow od A do Z i sadze, ze nawet to wyszlo
Dosyc wstepu, pora na konkrety.
B&B czyli "Black and Blue" to najnowsza kompozycja mojego autorstwa do pobrania miedzy innymi na stronie oficjalnej komunikatora.
Prezentuje sie ona tak:
Prezentacja ogolna:
kliknij na obrazek by zobaczyc w pelnych rozmiarach.
Zakladka SMS:
Zakladka czatu (MUC):
Podglad z AQQ.komunikatory.pl:
Czekam na opinie na temat kompozycji, zachecam do pobierania i korzystania zarowno z komunikatora AQQ oraz z kompozycji mojego autorstwa. Na prawde docenic kompozycje mozna tylko po jej uzyciu do czego goraco zachecam raz jeszcze
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum