Wysłany: 2008-11-09, 23:12
A juniorka mi nie ocenila B&By Niegrzeczna sylwu$, chyba ja ukaram
A teraz kompozycja inspirowana wygladem WMP11 Robiona poczatkowo na wlasne potrzeby bym mial wszystko w jednym stylu lecz postanowilem upowszechnic
Kompozycja zwie sie WMP11, co nie jest raczej zaskoczeniem, a wyglada tak:
Wysłany: 2008-11-11, 09:09
sylwu$ napisał/a:
Auu, auu, auu, oh ;d.
Teraz nie wiem czy to byla kara czy przyjemnosc xD
sylwu$ napisał/a:
A zeby nikt sie nie smial posadzic mnie o spam
Ty i spam to jak mama i tata...
sylwu$ napisał/a:
jak sie wkreciles do ekipy AQQ ?
Co masz na mysli mowiac "ekipa AQQ" ?
Swoja droga dorzucilem do posta z prezentacja link do watku na forum AQQ z kompozycja
Dzieki za komentarze i opinie ale w miare mozliwosci prosze o jeszcze
Wysłany: 2009-04-09, 16:48
Zaczalem robic i juz
[ Dodano: 2009-04-09, 17:43 ]
Witam, znow po dlugiej przerwie Rozebrany z kolorow moderacyjnych prezentuje kolejne prace
Na poprzedniej stronie mozna zobaczyc kompozycje B&B. Po dlugiej zabawie i ogromnych mekach wkomponowalem do tej kompozycji JavaScript latwo nie bylo ale w efekcie powstala bardzo interesujaca kompozycja B&B Fob edition.
Prezentuje sie ona nastepujaco:
(kliknij na obrazek by zobaczyc w pelnych rozmiarach)
Z kolei pogoda za oknem sklonila mnie do stworzenia czegos wiosennego. Tak powstala kompozycja Wiosna:
A na koniec projekt w fazie powstawania. Poki co ma nazwe 2019 ale nic pewnego czy sie ona nie zmieni. Mam nadzieje, ze 2019 nie bedzie data wydania kompozycji Na screenie zaprezentowany jest rowniez skin do odtwarzacza AIMP. Poki co skin do AIMPa powstaje w wielkich bolach dlatego premiere przewiduje na przelomie kwietnia i maja. Wyglada to nastepujaco:
Zachecam do uzywania AQQ i przetestowania kompozycji w praktyce. Dostepne one sa na forum AQQ ( http://forum.aqq.eu/ ) w odpowiednim dziale. Licze na wasze opinie, a takze rady szczegolnie przy powstajacej kompozycji 2019.
Wysłany: 2009-04-18, 14:50
AIMPa tez uzywam, probowalem robic skina do niego, ale troche roboty jest ;P
AQQ nie uzywam, ale skiny na wysokim poziomie ;] Ten niebieski IMO najlepszy z nowych ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum