moja propozycja nowego loga dla nich, prawdopodobnie sie nie przyjmie ale daje do oceny poprostu gdy zobaczylem to zdjecie to musialem cos wykombinowac
i wogole nie ma sensu wszystkich dawac zeby nikt nie skopiowal bo by mial pelny zestaw dla swojego forum a pozatym po co skoro wszystkie takie same Ocencie
wymiary mozesz sama okreslic to do screena prezentacja zreszta jak zarzuce linka to sie przekonasz oczywisie jesli przerzucisz sie na jedyny sluszny komunikator AQQ
byCinek napisał/a:
lubisz motylki :mrgreen:
tak jakos wyszlo
Cytat:
fajnie wyszlo
dzieki
[ Dodano: 2007-07-22, 10:38 ]
Styl okna rozmowy do pobrania cieszcie sie wiosennym i letnim powiewem Sylwu$ bedzie mogla sobie wymiary ustawic aby nie mowila ze wielkie okno
a teraz nowa a zarazem stara juz troszke pracka TOP dla eMuzy nie wykorzystany niestety bo koncepcja sie zmienila a Top zostal i pomyslalem, ze moze oceni ktos;]
Dzis ma premiere nowy styl okna rozmowy AQQ mojego autorstwa
Tu jego Logo promujace
a tu screen okna rozmowy:
kliknij by powiekszyc
link do pobrania jeszcze dzis pojawi sie na forum eMuza.biz wiec sledzcie uwaznie jego losy
Za jakis czas pojawi sie rowniez na stronie www.aqq.eu wtedy podam link na forum Tym czasem oceniajcie co widzicie
Nie podoba mi sie tylko ten napis u gory www.emuza.biz tak brzydko wyglada moim zdaniem
Popieram
[ Dodano: 2007-07-28, 15:42 ]
Mogles sie troche bardziej postarac z tym suwakiem bo przypomina mi win 98.
Fajnie by wygladal gdybys np. suwak z mac os'a x na szaro bys wzial.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum